Cristi Balaj CFR Cluj playoff conference league Conference League

Cristi Balaj, după calificarea CFR-ului: "'Vine, vine primăvara' va fi hit mâine la sărbătoare"

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul pentru optimile de finală din Conference League.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Noiembrie 2022, 23:43
Data actualizarii: Joi 03 Noiembrie 2022, 23:56

Campioana României ce a învins formaţia FC Ballkani cu scorul de 1-0, pe Stadion "Dr. Constantin Rădulescu", clasându-se pe locul secund în Grupa G.

Ghanezul Bismark Adjei-Boateng (minutul 17) a marcat golul victoriei. Clujenii au avut şansa de a tranşa meciul, primind penalty în minutul 32, când Malele a fost ţinut în careu de Emerllahu. Ciprian Deac a executat slab şi portarul Frasheri a apărat, căpitanul CFR-ului nereuşind să transforme nici la repetarea loviturii de pedeapsă, când a tras şi mai slab.

Campioana României a făcut un excelent joc tactic, apărându-se exact după ce a marcat în faţa unei echipe care a avut o posesie covârşitoare (68%-32%), dar care rareori a ameninţat poarta lui Scuffet.

Cristi Balaj, reacție savuroasă după calificarea CFR-ului în primăvara europeană

La finalul partidei cu FC Ballkani, Cristi Balaj a vorbit despre rezultatul important obținut de campioana României, mulțumindu-le suporterilor pentru sprijinul.

"Probabil că mâine, melodia 'Vine, vine primăvara' va fi un hit în cadrul evenimentului. O calificare care aduce provocări, pentru că există responsabilități. Ne dorim în continuare să dezvoltăm acest club.

Felicit băieții, staff-ul tehnic, finanțatorul, care a fost alături de noi, și nu în ultimul rând suporterii. Au fost la nivelul performanței obținute. Noi știm că avem fani, chiar dacă sunt în fața televizorului. Noi trebuie să facem totul să îi aducem la stadion.

Să îți asumi responsabilitatea executării unei lovituri de pedeapsă înseamnă să ai calitate. Chiar dacă a ratat, faptul că a ieșit în aplauze arată ce însemană el pentru acest club", a declarat președintele lui CFR Cluj. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!