VIDEO EXCLUSIV Dan Petrescu, dezlănțuit: "Ați văzut ce au făcut foștii antrenori de la CFR! A trebuit să vin eu, nu o să mai fiu egalat"

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a trimis mai multe săgeți după calificarea echipei sale în 16-imile Conference League, atât către adversarele din campionat, cât și către foștii antrenori ai formației din Gruia.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 03 Noiembrie 2022, 23:21
Data actualizarii: Joi 03 Noiembrie 2022, 23:18

Dan Petrescu, dezlănțuit după calificarea lui CFR Cluj

După ce a subliniat că CFR Cluj este singura echipă care face performanțe în Europa în ultimii ani, iar multă lume din România este supărată în urma calificării echipei sale, Dan Petrescu a vorbit și despre foștii antrenori.

"Era bine să fie patru echipe din România în grupele Conference League. Sau măcar trei. Cu cât sunt echipe mai multe în grupe și în primăvară, cu atât fotbalul românesc crește în valoare.

Alți antrenori (n.r - de la CFR Cluj) nu au fost în Europa. Au fost două-trei meciuri, știți ce au făcut și au plecat. A trebuit să vină mereu antrenorul care e aici în fața voastră.

Ceilalți n-au jucat în Europa. Cine a jucat în Europa? Două meciuri, un meci? Eu am vreo 50 de meciuri cu CFR în Europa. Nu o să mai fiu egalat. Îmi pare rău, dar asta e egalitatea", a spus Dan Petrescu, pentru PRO TV.

De asemenea, Petrescu a trimis noi săgeți către celelalte echipe cu pretenții din Liga 1 care nu reușesc să obțină performanțe în competițiile europene. Antrenorul lui CFR Cluj este convins că "mulți sunt supărați" după calificarea formației sale.

"Speram să fie mai multe echipe, dar nu prea văd în viitor alte echipe sau alți antrenori. Cred că tot CFR va fi în viitor. Nu prea văd altele. În ultimii șase ani a fost doar CFR. Alte echipe nici nu știu pe unde au fost. În același timp, noi suntem cei mai criticați, antrenorii și jucătorii, pe nedrept.

Nu le-am închis gura. Doar până la prima înfrângere. Multă lume e supărată acum, sunt convins. N-are rost să mai fac polemici, cel mai important e că CFR a mers în primăvară, am făcut 10 puncte, ceva incredibil, și am lăsat Slavia acasă", a mai spus Dan Petrescu.

VIDEO Golul lui Nana Boateng din CFR Cluj - FC Ballkani 1-0

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!