Dan Petrescu Conference League Maribor playoff conference league Conference League

"Nu ne-a căzut foarte bine". Dan Petrescu, îngrijorat înaintea confruntării cu Maribor: ce îl nemulțumește

CFR Cluj joacă cu Maribor în play-off-ul Conference League, primul meci urmând să aibă loc în deplasare joi, de la 21:15. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 August 2022, 22:43
Data actualizarii: Miercuri 17 August 2022, 22:49

Înaintea confruntării din Slovenia, Dan Petrescu a susținut o conferință de presă în cadrul căreia a vorbit despre duelul cu Maribor, echipă care și-a schimbat antrenorul în această săptămână. 

Radovan Karanovic a fost înlocuit cu croatul Damir Krznar, fost tehnician secund la Dinamo Zagreb.

"Cred că Maribor a avut ghinion în ultimele meciuri jucate. Au prestat un fotbal bun împotriva campioanei Finlandei, HJK Helsinki. Am urmărit și două meciuri în campionat. Au avut ghionion. Din păcate, antrenorul a plătit cu postul. Ăsta este fotbalul.

Noul antrenor nu putea schimba prea multe în două zile. A lucrat la moral, la spirit, poate și la noroc. Sper să nu fie mai norocos. Mereu se întâmplă ceva când se schimbă... Ne-a surprins, nu ne-a căzut foarte bine.

Cred că are jucători buni, e campioana Sloveniei. De fiecare dată când întâlnești o campioană este dificil", a declarat Dan Petrescu. 

Dan Petrescu, în Slovenia cu mașina 

Maribor este un oraș situat la 704 km de Cluj-Napoca, iar Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a preferat să facă aproape 8 ore și jumătate cu mașina decât să aleagă avionul și să ajungă în Slovenia odată cu restul echipei.

Cristi Balaj, patronul grupării din Gruia, a dezvăluit motivul pentru care Dan Petrescu a preferat să parcurgă traseul cu mașina personală, în locul avionului. 

„Nu îi place să meargă cu avionul. Fiind o distanță mai mică, a preferat să meargă cu mașina.”, au fost cuvintele lui Cristi Balaj, potrivit sportbull.ro.

Modifică setările cookies