FCSB Mihai Stoica Silkeborg - fcsb Conference League

Mihai Stoica, ironie înainte de Silkeborg - FCSB, de la 19:45, în direct pe PRO Arena: „Mda, asta e carpeta de la Jysk!”

Managerul general al FCSB-ului a avut un comentariu savuros legat de terenul sintetic din Danemarca.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 06 Octombrie 2022, 09:05
Data actualizarii: Joi 06 Octombrie 2022, 09:05

FCSB a obținut doar un punct în primele două meciuri din Grupa B din UEFA Conference League, după 1-3 cu West Ham și 0-0 cu Anderlecht. Iar în runda a treia, roș-albaștrii se vor deplasa în Danemarca pentru a se duela cu Silkeborg, joi, 6 octombrie, de la 19:45, în direct pe PRO Arena și VOYO, dar și LIVE VIDEO pe www.sport.ro

Mihai Stoica a ironizat terenul sistetic din Danemarca 

FCSB va încerca să obțină prima victorie din grupele UEFA Conference League pe un teren sintetic. Dacă Nicolae Dică (42 ani) s-a declarat mulțumit de starea suprafeței, Mihai Stoica (57 ani) a simțit să-i ironizeze pe danezi, zicând: „Mda, asta e carpeta de la Jysk!”, potrivit gsp, făcând o anologie între numele arenei „JYSK Park”, și celebrul lanț de magazine cu produse pentru casă.

FCSB, susținută de un jucător care a evoluat 10 sezoane în Danemarca 

 Jean-Claude Bozga (38 ani) a jucat 10 ani în campionatul danez, pentru Vestsjælland și HB Køge, dar va fi suporterul FCSB-ului la meciul roș-albaștrilor cu Silkeborg, din grupele UEFA Conference League. 

 „FCSB fiind o echipă bună din campionatul nostru, jucătorii pe care îi are sunt cam de aceeași valoare. Nu ar trebui să fie o diferență mare”, a  spus Jean-claude Bozga, care a ținut să anunțe că va merge la meci pentru a-i susține pe „roș-albaștri”: „Voi fi la stadion ca să o încurajez pe FCSB, normal”, a declarat fostul fotbalist al Petrolului Ploiești în exclusivitate pentru știrile PRO TV și www.sport.ro.

Modifică setările cookies