Mihai Stoica accidentare florinel coman FCSB Florinel Coman Conference League

Mihai Stoica a anunțat cât ar putea lipsi Florinel Coman: "Problema e că avem nevoie în meciul cu Dunajska"

FCSB a câștigat în deplasarea cu Dunajska Streda din turul al treilea preliminar al UEFA Europa Conference League, scor 1-0.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 04 August 2022, 23:08
Data actualizarii: Joi 04 August 2022, 23:12

Roș-albaștrii s-au impus datorită golului marcat de Joonas Tamm, în minutul 69 al partidei, astfel că în returul de pe Arena Națională pornesc cu mari șanse de calificare. Jucătorii lui Nicolae Dică și-au creat numeroase ocazii la poarta adversă, pe care însă nu au reușit să le concretizeze. 

Un alt lucru din partidă care a atras atenția a fost schimbarea făcută de antrenor la pauză. Noul căpitan, Florinel Coman, a fost înlocuit cu Răzvan Oaidă.

Detalii noi despre accidentarea lui Florinel Coman

Mihai Stoica a oferit informații noi despre accidentarea suferită de căpitanul celor de la FCSB, dezvăluind că un RMN va oferi diagnosticul final.

"Coman e posibil să aibă ruptură, are o accidentare musculară, mâine aflăm RMN -ul ca să aibă... e mult lichid când se rupe fibra musculară şi atunci trebuie să fie antiinflamator şi gheaţă şi după aia se vede exact dimensiunea leziunii. Leziune fibrilară are sigur, dar asta putem avea toţi, se rupe o fibră şi să nu ştii, de acolo pleacă crampe, intinderi, contracturi, rupturi.

La momentul ăsta nu ştim, după 48 de ore, 72, poate să aibă relevanţă şi RMN-ul. N-o să stea o lună, o să meargă probabil la Belgrad şi vine pauza în curând. Problema e ca noi avem nevoie de Coman la meciul cu Dunajska şi dacă ne calificăm în play-off", a declarat Mihai Stoica la OrangeSport.

Modifică setările cookies