VIDEO Maurizio Sarri, exploziv la conferința de presă de la finalul meciului Lazio - CFR 1-0. Ce l-a revoltat

Maurizio Sarri Lazio - CFR 1-0 Conference League
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 17 Februarie 2023, 09:37
Data actualizarii: Vineri 17 Februarie 2023, 09:47

Antrenorul echipei Lazio, Maurizio Sarri, a criticat arbitrajul de la partida cu CFR Cluj, câştigată cu 1-0, joi seara, pe Stadio Olimpico din Roma, în prima manşă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Europa Conference League la fotbal.

Sarri a făcut prar maniera de arbitraj

''Felul în care a fost arbitrat meciul spune totul despre calitatea arbitrului, care nu potrivit pentru a arbitra în Europa. A influenţat jocul, cum poate să fie o ocazie clară de gol când jucătorul care are mingea se duce spre linia de margine? A influenţat clar jocul cu cartonaşele le-a acordat adversarilor câteva faulturi în plus. Sper să reţinut de le delegări'', a declarat Sarri după meci, citat de presa italiană.

''Arbitrajul a fost cel puţin discutabil'', a subliniat tehnicianul pentru Lazio Style Channel, adăugând că în aceste condiţii ''Lazio a scos maximum''.

''Nu am riscat niciun moment să fim egalaţi, dar a fost un meci solicitant din punct de vedere fizic, iar în 64 de ore vom juca din nou'', a mai spus Sarri.

''Immobile a reuşit un gol cu un coeficient de dificultate ridicat, nu e uşor să loveşti o astfel de minge în modul corect. Sunt mulţumit şi de jucătorii care au intrat pe parcursul jocului. O notă pozitivă şi pentru spiritul cu care a evoluat echipa, rămânând cu capul sus şi în inferioritate numerică'', a comentat Maurizio Sarri.

Antrenorul lui Lazio a vorbit şi despre câţiva dintre jucătorii săi.

"Vecino a făcut un meci bun, a început un pic cam neîndemânatic, dar apoi a crescut în joc. Când meciul a devenit una de sacrificiu, a jucat foarte bine'', l-a caracterizat Sarri pe mijlocaşul său uruguayan.

"Maximiano (portarul) are continuitate, ceva ce nu avea până acum o lună, iar încet-încet începe să dea randament. Gila a jucat bine, pentru că a intrat într-un moment dificil (după eliminarea lui Patric, n. red.), dar a făcut-o cu mare caracter. Îmi pare rău că l-am scos pe Marcos Antonio după 13 minute, a fost foarte bun, dar a înţeles că nu erau alte soluţii şi nu a ridicat nicio problemă", a mai spus Sarri.

''Cât de important e golul lui Immobile? E important ca pentru fiecare atacant obişnuit să marcheze în fiecare duminică şi în fiecare meci. E normal că dacă trece o perioadă în care nu înscrie începe să gândească negativ, dar el trebuie doar să îşi regăsească nivelul fizic, iar apoi să să gândească doar la joc. Golul este o consecinţă a calităţii echipei şi a calităţii sale'', a subliniat antrenorul lui Lazio.

Maurizio Sarri s-a referit şi la jucătorii utilizaţi: ''Am schimbat cinci titulari, deci nu am jucat cu echipa din campionat. E clar că nu avem un lot din care să facem două echipe, pe care să le alternăm în timpul sezonului. Avem un lot de 11 jucători, cu patru-cinci schimbări şi patru-cinci băieţi cărora trebuie să le ridicăm nivelul''.

CFR Cluj a fost învinsă de Lazio cu scorul de 1-0 (1-0), joi seara, pe Stadio Olimpico din Roma, în prima manşă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Europa Conference League la fotbal. Unicul gol al partidei a fost reuşit de Ciro Immobile (45+4). Lazio a jucat din min. 15 în zece oameni, după eliminarea lui Patric.

Manşa secundă va avea loc la Cluj-Napoca, în data de 23 februarie. Agerpres

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!