Dan Petrescu CFR Cluj cfr cluj - randers Conference League

Dan Petrescu, plin de surprize! Ce prim ”11” a trimis în teren pentru meciul cu Randers

Dan Petrescu a ales echipa de start pentru meciul dintre CFR Cluj și Randers, al doilea din grupele Conference League. Partida e de la 19:45, în direct la Pro X.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 18:50
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 18:53

”Bursucul” a surprins cu titularizarea lui Cristiano Figueiredo. Cristi Bălgrădean, cel care a devenit titular în poarta campioanei României după plecarea lui Giedrius Arlauskis, a fost lăsat pe bancă.

Titular este și Florin Ștefan, aflat la al treilea meci în tricoul celor de la CFR Cluj. Revenit după accidentare, Gabriel Debeljuh va juca și el din primul minut în meciul cu Randers.

  • Echipa celor de la CFR Cluj, pentru meciul cu Randers: Figueiredo - Manea, Burcă, Cestor, Ștefan - Boateng, Rodriguez, Deac - Păun, Debeljuh, Costache
  • Rezerve: Bălgrădean, Hindrich, Graovac, Ciobotariu, Culio, Petrila, Bouhenna, Bordeianu, Gîdea, Alibec, Fica, Haiduc

Petrescu: „Au o echipă cu de toate”

„Nu am reuşit să văd atâtea meciuri ale adversarului cât mi-aşi fi dorit. Întâlnim un adversar care dacă termină în primele 3, 4, 5 în campionatul din Danemarca, nu are decât să fie unul bun, organizat şi disciplinat.

Au foarte mulţi jucători cu talie, dar nu se bazează doar pe fazele fixe. Au jucători de viteză, au soluţii mereu, au şi jucători din Germania şi din Suedia care sunt mai puternici. Per total au o echipă cu de toate. 

Ne aşteaptă un meci foarte greu, noi nu suntem într-o formă foarte bună. Asta s-a văzut, sunt în continuare multe probleme, dar cu ajutorul publicului sper ca jucătorii să se autodepăşească.

Eu să inventez ceva, să reuşesc să îi motivez la maximum şi să scoatem un rezultat pozitiv, pentru că avem mare nevoie”, a declarat Petrescu.

Modifică setările cookies