”Am făcut azi dimineață de zece ori același corner”. Dan Petrescu a ”taxat” lipsa de atenție a jucătorilor săi

Dan Petrescu, antrenorul celor de la CFR Cluj, este mulțumit cu egalul obținut în meciul echipei sale cu Randers, scor 1-1.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 30 Septembrie 2021, 22:09
Data actualizarii: Joi 30 Septembrie 2021, 22:19

„E clar că înainte de meci voiam să câștigăm. Ați văzut cum a decurs în prima repriză, fază fixă la care ei sunt specialiști. Am făcut azi dimineață de zece ori același corner.

Concluziile lui Dan Petrescu, după CFR Cluj - Randers 1-1

Nu am reușit să-l marcăm pe cel care a înscris. Cred că din cornerul ăsta au marcat cel puțin patru goluri în campionat. L-am lucrat și azi dimineață. Dacă la 1-1 marcam, era extraordinar.

Ținând cont că am fost conduși, trebuie să ne mulțumim cu un punct. Și alții ne studiază pe noi, noi oricum marcam. Cred că echipa s-a bătut foarte bine în repriza a doua.

Noi venim după multe probleme, Debeljuh a intrat după foate mult timp, Alibec nu mai zic. Ștefan a jucat primul meci în cupele europene. Rodriguez are voie să joace doar în Europa.

Culio a intrat foarte bine, știam că dacă va intra fresh Costache va reuși să schimbe ceva. Mă bucur foarte mult pentru Petrila. Dacă-i aveam pe Omrani, Debeljuh și Alibec 100%, altfel arăta jocul.

Nu ai ce să le reproșezi foarte mult, au dat maximum. Ne va fi în continuare greu pe două fronturi, dar trebuie să facem față”, a spus Dan Petrescu, la microfonul PRO TV.

Este primul punct obținut de CFR Cluj în Grupa D a Conference League. Ardelenii sunt ultimii după două etape, cu un singur punct. AZ Alkmaar este lider, cu patru puncte

Pentru campioana României urmează ”dubla” cu AZ Alkmaar. Primul meci va fi la Cluj, pe 21 octombrie.

CLASAMENTUL GRUPEI D DIN CONFERENCE LEAGUE:

 

1. AZ Alkmaar 4p

2. Jablonec 3p

3. Randers 2p

4. CFR Cluj 1p

Modifică setările cookies