Conference League

GALERIE FOTO Imagini spectaculoase cu stadionul pe care va arbitra Istvan Kovacs! ”Bijuteria” care va găzdui finala Conference League

Istvan Kovacs (37 de ani) a fost delegat de UEFA pentru a conduce finala Europa Conference League, dintre AS Roma și Feyenoord. 

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 11 Mai 2022, 18:43
Data actualizarii: Miercuri 11 Mai 2022, 18:51
  • AS Roma - Feyenoord va fi în direct pe PRO ARENA și VOYO.ro.

Prima finală din istorie a celei mai noi competiții înființate de UEFA se va disputa la Tirana, în Albania. ”Kombetare Arena” are 22.500 de locuri și este cel mai mare stadion al țării.

Imagini spectaculoase cu ”Kombetare Arena”, stadionul pe care se va disputa finala Conference League

A fost construit între 2016 și 2019 și este cunoscut pentru arhitectura sa impresionantă, atât pe interior cât și pe exterior. 

Aproximativ 85 de milioane de euro a costat stadionul care este folosit pentru meciurile naționalei de fotbal a Albaniei.

AS Roma - Feyenoord, prima finală de Conference League din istorie

AS Roma - Feyenoord va fi prima finală de Conference League din istorie. Cea mai nouă competiție înființată de UEFA le aduce față în față pe 

Pentru Roma lui Jose Mourinho este prima finală europeană după 31 de ani. În 1991, capitolinii au pierdut finala Cupei UEFA în fața celor de la Inter Milano, scor 2-1.

Feyenoord a câștigat Cupa UEFA în urmă cu 20 de ani, în 2002, în fața Borussiei Dortmund, chiar pe propriul stadion, scor 3-2. Tot la Rotterdam a câștigat și prima Cupă UEFA din istorie, în 1974, cu Tottenham.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies