Gigi Becali Conference League FCSB Conference League

Gigi Becali a renunțat la ideea de a mai merge pe stadion! Când anunță că va reveni sigur la meciurile FCSB-ului

Patronul FCSB, Gigi Becali, anunța că va reveni pe stadion pentru a fi alături de jucători, la meciul cu CS Mioveni.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 18:57
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 19:00

Acest lucru nu s-a mai întâmplat, deoarece latifundiarul din Pipera și-a amintit că este sărbătoare mare (Schimbarea la față) și a ales să meargă la mănăstire.

Întrebat când va merge, până la urmă, la stadion pentru a-și sprijini moral echipa, Gigi Becali a anunțat că va face acest lucru, cel mai probabil, dacă echipa se va califica în grupele Conference League.

„Nu știam că e Schimbarea la față, sărbătoare mare, m-am dus la mănăstire.

Nu știu dacă ajung, ajung probabil dacă o să fiu în grupe, relaxat, să mă știu cu banii în buzunar, probabil așa mă duc la meci. Până atunci, nu cred”, a spus Gigi Becali la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

FCSB, la un pas de calificarea în playoff-ul Conference League

FCSB întâlnește formaţia slovacă DAC 1904 Dunajska Streda, joi 11 august, de la ora 20:30, pe Arena Naţională din Bucureşti, în manşa secundă din turul al treilea preliminar al Conference League.

În cazul care va elimina echipa slovacă DAC 1904 Dunajska Streda, FCSB va va juca în play-off cu Viking Stavanger (Norvegia) sau Sligo Rovers FC (Irlanda). Viking s-a impus cu 5-1 în prima manşă. Bucureştenii ar juca acasă primul meci (18 august), iar calificarea s-ar decide în deplasare (25 august).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies