VIDEO EXCLUSIV „Nu am nicio treabă cu meciul ăsta” Singurul obiectiv al FCSB-ului + ce spune Gigi Becali despre David Miculescu

FCSB a remizat rușinos cu CS Mioveni în a patra etapă a Superligii.
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 August 2022, 18:29
Data actualizarii: Duminica 07 August 2022, 18:30

Unicul marcator al trupei "roș-albastre" a fost noua achiziție de 1.7 milioane de euro a lui Gigi Becali, David Miculescu. Darius Olaru a intrat în locul lui Ianis Stoica și a izbutit să-i paseze decisiv lui Miculescu, care este la a treia reușită în startul sezonului.

Gigi Becali, finanțatorul FCSB-ului, a vorbit în exclusivitate la PRO Arena, în cadrul emisiunii Ora Exactă în Sport, despre obiectivul formației din Berceni. Afaceristul a mai evidențiat și faptul că David Miculescu are nevoie de odihnă, precum "perla" Tavi Popescu.

Gigi Becali: „Nu am nicio treabă cu meciul ăsta”

„Nu am nicio treabă cu meciul ăsta, totul e pentru calificare. Mai sunt 26, cu încă 20, sunt 46 de meciuri, deci nu e o problemă. Am pierdut un punct, să zicem. Avem timp să recuperăm, echipa e valoroasă, doar Olaru a intrat și a schimbat jocul, dacă mai intră și Edjouma, Coman l-am trimis în Serbia. 

Miculescu nu poate juca din 3 în 3 zile, încet încet să se obișnuiască la noi. Și Tavi Popescu, obosit. Mă interesează doar meciul de calificare, înseamnă 6-7 milioane. Ai bani, poți să faci, nu ai bani, nu poți să faci. 

Vine Crețu mi se pare, cred că tot Crețu e fundaș dreapta, chiar dacă Ovidiu Popescu pare bun fundaș dreapta, dar tot Crețu parcă e mai fundaș dreapta.”, au fost cuvintele lui Becali.

FCSB - CS Mioveni 1-1

Mioveni a deschis tabela rapid, în minutul 26, prin golul lui Balaur. FCSB a încercat să reintre în joc, dar tot ce-au putut elevii lui Nicolae Dică a fost să securizeze un rezultat de egalitate pe Stadionul Orășenesc, prin David Miculescu (79').

Modifică setările cookies