CSKA Sofia Sepsi Sf Gheorghe UEFA Conference League Conference League

Furie la Sofia! Nervoși după înfrângere, fanii s-au strâns la autocarul echipei și au cerut explicații 

CSKA Sofia și Sepsi Sf. Gheorghe s-au duelat în prima manșă a turului al doilea a preliminariilor UEFA Conference League, scor 0-2. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 28 Iulie 2023, 08:27
Data actualizarii: Vineri 28 Iulie 2023, 08:28

Covăsnenii s-au impus datorită golurilor marcate în a doua repriză de Rondon și Varga în minutele 68, respectiv 81, și sunt aproape calificați în turul al treilea. Înfrângerea de pe teren propriu i-a înfuriat pe cei peste 7.000 de fani strânși pe stadionul Balgarska Armija din Sofia. 

Fanii lui CSKA Sofia au cerut explicații după înfrângere 

Publicația sportal.bg a postat clipuri de la finalul meciului cu fanii, care s-au strâns în spatele stadionului, la ieșirea de la vestiare, fix lângă autocarul echipei. Aceștia au dorit să primească explicații pentru înfrângerea de joi seară. 

Primul care a mers să vorbească cu ei a fost căpitanul echipei, Ivan Turitsov, urmat apoi de directorul executiv, Stoyan Ormandzhiev, care a mers și i-a ascultat cu atenție. Deși s-au arătat nemulțumiți de prestația echipei și de înfrângere, fanii bulgari au anunțat că vor susține în continuare clubul. 

Unii dintre fani l-au acuzat pe căpitanul Turitsov că i-a înjurat, iar dacă se confirmă acest lucru, fotbalistul va fi pedepsit în conformitate.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!