VIDEO ”Fluieră, băăă! Oprește măcelul!”. Strigăt de disperare pe Arena Națională și imaginea dezastrului de la FCSB

FCSB - Silkeborg fan fcsb FCSB Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 09:18
Data actualizarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 09:22

Silkeborg a defilat și la București în fața FCSB-ului, scor 5-0, după ce, în urmă cu o săptămână, danezii au câștigat cu același scor.

Astfel, FCSB a primit zece goluri în două meciuri de la echipa din urna a 4-a din această grupă și a rămas, în acest moment, doar cu șanse teoretice pentru o calificare în faza următoare a competiției. 

VIDEO Strigăt de disperare pe Arena Națională, după FCSB - Silkeborg 0-5

Cu aproximativ 9.600 de fani în tribunele Arenei Naționale, FCSB s-a făcut din nou de râs, după ce s-a folosit de scuza gazonului sintetic pentru meciul din tur. 

Puțini fani au mai rămas în tribunele Arenei Naționale după fluierul final al partidei. Unul dintre aceștia nu a mai suportat și a strigat către centralul partidei, cu doar câteva secunde înainte de final: ”Fluieră, băăă! Oprește măcelul!”.

„Îmi pare rău că i-am dezamăgit pe fani. Eu fac un apel, chiar dacă sutn dezamăgiți, să înțeleagă că toată lumea din club e dezamăgită și să fie în continuare alături de echipă. Jucătorii aveau nevoie de ei. Trebuie să fim împreună și la înfrângeri. Fac un apel la unitate, chiar dacă i-am dezamăgit în seara asta”, a spus Nicolae Dică, la PRO TV.

FCSB este ultima în grupa B din Conference League, după patru etape, cu un singur punct. Clasamentul este condus de West Ham, cu punctaj maxim, urmată de Silkeborg (6p) și Anderlecht (4p).

În următorul meci, FCSB se va întâlni cu UTA Arad pe Arena Națională, duminică, 16 octombrie, de la ora 20:30. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro.

VIDEO - Rezumatul partidei FCSB - Silkeborg 0-5


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!