„Îmi este rușine. Nu o să pot dormi” Andrei Cordea, după umilința FCSB - Silkeborg 0-5

FCSB andrei cordea Conference League Superliga Andrei Cordea
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 00:42
Data actualizarii: Vineri 14 Octombrie 2022, 00:39

FCSB a spălat rușinea din tur cu Silkeborg cu rușine și mai mare: 0-5 pe teren propriu!

FCSB a primit 10 goluri în două meciuri în Conference League. Silkeborg i-a pus la colț pe elevii lui Nicolae Dică în două rânduri, cu același rezultat rușinos, 0-5.

La zona mixtă, după meci, Andrei Cordea a vorbit despre evoluția slabă a formației din Berceni și a evidențiat faptul că nu va putea dormi în această noapte.

„Ne-au bătut din nou 5-0, la fel ca în tur și îmi este rușine. Dacă din șapte șuturi pe poartă ne-au dat cinci goluri, sunt puternici, da. 

Nu am nicio explicație, niciunul dintre noi nu avem nicio explicație. Atât că este foarte rușinos, ne este rușine și încercăm să trecem peste, pentru că duminică ne va aștepta un meci greu acasă.

Am făcut un joc atât de bun cu West Ham, cu Anderlecht și nu am nicio explicație. Nu știu, nu pot să zic nimic. Nu stau să vorbesc dacă pot sau nu să dorm. Evident că nu pot să dorm.

În două zile o să avem meci cu UTA Arad și trebuie să câștigăm. Nu trebuie să mai plângem.”, a concluzionat Andrei Cordea după meci, la zona mixtă.

În următorul meci, FCSB se va întâlni cu UTA Arad pe Arena Națională, duminică, 16 octombrie, de la ora 20:30. Partida va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!