FOTO ȘI VIDEO Fanii lui FCSB s-au săturat! Plecări în masă de la stadion, huiduieli și steaguri strânse de pe gard: "Rușine să vă fie!"

FCSB Arena Nationala Conference League Silkeborg Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 13 Octombrie 2022, 23:25
Data actualizarii: Joi 13 Octombrie 2022, 23:38

FCSB a dezamăgit din nou în duelul cu Silkeborg, de această dată pe Arena Națională, în cadrul rundei a patra din grupa B din Conference League.

Fanii lui FCSB au plecat de le stadion în timpul meciului cu Silkeborg

UPDATE, 23:25: Fanii lui FCSB au început să părăsească Arena Naționala din minutul 63, când Silkeborg a făcut 3-0. De asemenea, suporterii din galerie au început să strângă steagurile de pe gard în semn de protest.

La 0-4, fanii din Peluza Nord au început să părăsească și ei stadionul. "Rușine să vă fie!" și "Nu meritați la Steaua să jucați" au fost câteva dintre scandări.

  • 9.103 spectatori au fost prezenți la meciul FCSB - Silkeborg, de pe Arena Națională

Jucătorii lui FCSB, huiduiți la pauza meciului cu Silkeborg

Știrea inițială

După 0-5 în Danemarca și 0-2 la pauza contra aceluiași adversar, fanii lui FCSB s-au săturat, iar jucătorii vicecampioanei României au părăsit terenul la pauză într-un cor mare de fluierături.

Kusk, în minutul 12, după o minge pierdută de Cordea, și Klynge, patru minute mai târziu, cu un șut direct din corner, au marcat pentru Silkeborg, iar FCSB nu a reușit să se trezească până la pauză.

Elevii lui Nicolae Dică au fost surpinși îngândurați și cu capetele plecate la ieșirea de pe teren, în timp ce singurii din tribune care cântau erau cei peste 100 de fanii ai lui Silkeborg veniți din Danemarca.

VIDEO Reacția fanilor lui FCSB la pauza meciului cu Silkeborg

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!