FCSB FCSB - Dunajska Streda Nicolae Dica Stefan Tarnovanu Conference League

GALERIE FOTO FCSB, aproape să încaseze gol pe MOL Arena. Lovitura spectaculoasă a zguduit bara lui Târnovanu

FCSB și Dunajska Streda se duelează în turul al treilea preliminar Conference League. Partida este LIVE TEXT pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 03 August 2022, 22:05
Data actualizarii: Miercuri 03 August 2022, 22:25

Plecată pe un atac periculos, trupa lui Gula a fost oprită de Joyskim Dawa, care l-a interceptat pe un adversar într-o manieră neregulamentară, iar centralul a dictat lovitură liberă pentru Dunajska Streda. 

Szantho și-a așesat balonul la 25 metri de poarta lui Ștefan Târnovanu, iar Veselovsky s-a poziționat lângă fotbalistul maghiar. Goalkeeper-ul FCSB-ului și-a așezat zidul, iar arbitrul a dat frâu liber executării loviturii libere.

Veselovsky a înaintat spre minge, dar s-a retras repede în speranța că îi va prinde pe picior greșit pe elevii lui Nicolae Dică. Szantho și-a numărat, ulterior, pașii și a șutat puternic spre spațiul porții lui Târnovanu.

Lovitura a fost categoric spectaculoasă și a zguduit bara aproape de vinclu. Szantho a fost extrem de aproape de a debloca tabela în minutul 18, dar, spre norocul FCSB-ului, trupa patronată de Gigi Becali a răsfulat ușurată.

A rămas 0-0 după lovitura liberă. Mingea a revenit la Szantho care a reluat încă odată spre poarta lui Târnovanu, dar Dawa a stat bine pe picioare și a respins balonul.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies