FCSB CSKA 1948 Sofia Damjan Djokovic Mihai Stoica Conference League

FCSB a aflat pentru cât timp l-a pierdut pe Damjan Djokovic: "I-a spus arbitrului că este zero!"

FCSB se pregătește de duelul cu CSKA 1948 Sofia, din turul 2 preliminar al Conference League, însă nu se va putea baza pe Damjan Djokovic, suspendat.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Iulie 2023, 18:44
Data actualizarii: Luni 24 Iulie 2023, 18:43

Partida tur dintre CSKA 1948 și FCSB se joacă miercuri, de la ora 20:30, la Sofia, iar returul este programat joi, 3 august, de la 21:30, pe Arcul de Triumf, fără spectatori.

Damjan Djokovic, suspendat pentru CSKA 1948 Sofia - FCSB

Damjan Djokovic, mijlocașul transferat în această vară de FCSB, este suspendat. Croatul a încasat un cartonaș roșu direct în ultimul său meci din competițiile europene, contra lui Young Boys (1-2), în decembrie 2020, când evolua pentru CFR Cluj.

În prelungirile meciului respectiv, Djokovic a avut o reacție dură la adresa arbitrului Benoit Bastien, căruia i-a spus: "Ești zero!'. Croatul a fost eliminat direct, iar UEFA l-a suspendat două meciuri. Cum mijlocașul nu a mai fost legitimat la cluburi care să evolueze în competițiile europene, el își va ispăși pedeapsa abia acum, la FCSB.

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a anunțat că Djokovic nu va face deplasarea în Bulgaria, însă va fi folosit în weekend, la meciul cu Oțelul Galați, din Liga 1.

"Vom face foarte multe schimbări. Acum una e clară. Djokovic e suspendat în primul meci, pentru că a luat roșu la meciul cu Young Boys Berna. El credea că nu e suspendat, dar este, pentru că n-a fost la o echipă care să joace în cupele europene. Dacă are o etapă, da, va juca la retur. Deocamdată nu s-a comunicat.

Eu chiar vorbisem cu Marius Bilașco mai devreme. Teoretic ar trebui să fie o singură etapă. El a luat roșu direct pentru că i-a spus arbitrului "ești zero!". Tot o etapă a luat Cordea anul trecut, cu roșu direct. Am făcut adresă la UEFA și o să aflăm. Djokovic va juca la Galați", a spus inițial Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ulterior, Mihai Stoica a revenit cu precizări. Djokovic a fost suspendat două jocuri, însă sancțiunea expiră la finalul acestei luni. În aceste condiții, croatul ar putea fi disponibil pentru returul cu CSKA 1948 Sofia de pe 3 august.

"Ar avea două etape de suspendare Djokovic, dar perioada la care expiră suspendarea este 31.07.2023. Este fabulos!", a mai spus Mihai Stoica.

Program FCSB

  • 26 iulie, 20:30: CSKA 1948 Sofia - FCSB
  • 29 iulie, 21:30: Oțelul Galați - FCSB
  • 3 august, 21:30: FCSB - CSKA 1948 Sofia (Arcul de Triumf)
  • 6 august, 21:30: FCSB - CFR Cluj (stadion incert)
  • 10 august: FCSB - Nordsjaelland (stadion incert)*
  • 13/14 august: Hermannstadt - FCSB
  • 17 august: Nordsjaelland - FCSB*

* FCSB va înfrunta Nordsjaelland doar dacă va reuși să treacă de CSKA 1948 Sofia

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!