Dumitru Dragomir FCSB fcsb saburtalo oracolul din balcesti Conference League Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir nu s-a uitat la FCSB - Saburtalo: „Mă îmbolnăveam!” Noua previziune a „Oracolului din Bălcești”

Fostul președinte LPF a vorbit despre șansele echipelor românești de a se califica în grupele Conference League. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 12:48
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 12:48

Învinsă în Saburtalo Tbilisi în primul meci din turul 2 preliminar Conference League, 0-1, FCSB era obligată să câștige pe Arena Națională. Iar acest lucru s-a și întâmplat. În direct, pe PRO TV și VOYO, jucătorii lui Nicolae Dică (42 ani) s-au impus cu 4-2, la capătul unui meci nebun. 

Dumitru Dragomit (76 ani) a mărturisit că la golul de 1-2 al georgienilor nu s-a mai putut uita la partidă. Fostul președinte al Ligi Profesioniste de Fotbal era temător că nu îi va ieși pronosticul, acela că toate cele 4 echipe, FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova și Sepsi OSK, se vor califica în turul 3 preliminar Conference League

Dumitru Dragomir: „Eu pun pasiune când fac o astfel de declarație!” 

„M-am uitat puțin și la FCSB, am două televizoare și mă uitam la mai multe meciuri. Numai că, în momentul în care georgienii au dat gol, am mutat postul, că mă îmbolnăveam. Nu-mi ieșea pronosticul. 

Eu am dat declarații că se califică toate patru, iar eu pun pasiune când fac o astfel de declarație. Dacă nu-mi iese, spuneau ăștia că 'nu i-a ieșit Oracolului'. Acum, vreau să avem două echipe în primăvara europeană, cum era pe timpul meu”, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.   

Gigi Becali: „M-a obosit meciul, dimineață nici n-am fost la biserică!” 

Meciul de pe Arena Națională i-a dat emoții și lui Gigi Becali (64 ani). Patronul FCSB-ului a mărturisit că a trăit la cote maxime partida, mai ales când Saburtalo Tbilisi a făcut 2-2, cu toate că era conștient că valoarea jucătorilor săi era superioară.

„Așa m-a obosit meciul că de dimineață nici n-am fost la biserică. M-am trezit pe la 10. Și vinera eu mă duc, pentru că este Sfântul Maslu. M-a obosit emoția. 

Meciul a fost la discreția noastră. La 1-0 n-aveam nicio trebă, ziceam că n-au cum să dea ăștia gol. Au scăpat pe contraatac, un gol aiurea. După, a greșit Ovidiu Popescu. Dar tot mai speram. Diferența de valoare se vedea”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!