FCSB - Saburtalo Conference League FCSB Mihai Stoica Conference League

VIDEO Mihai Stoica, reacție de euforie după victoria din Conference League: "Asta a fost și este Steaua București"

FCSB s-a calificat în turul trei preliminar din Conference League, după ce a trecut de Saburtalo Tiblisi, scor 4-3 la general. 

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 29 Iulie 2022, 19:14
Data actualizarii: Vineri 29 Iulie 2022, 19:23

Cu o atmosferă incendiară în tribune, unde au fost prezenți aproape 25.000 de suporteri, Nicolae Dică a avut parte de o revenire cu succes pe banca vicecampioanei României.

Managerul general de la FCSB a ținut să mulțumească galeriei pentru felul în care a încurajat echipa după ce oaspeții reușiseră să egaleze.

"Înainte de inspirația lui Olaru, centrarea lui Risto și lovitura de cap a lui Coman de la golul 3, a fost reacția Peluzei Nord la golul lor de 2-2, reacție preluată de tot stadionul.

Asta a fost și este Steaua București, o echipă cu 25.000 jucători aseară! ❤️????", a scris Mihai Stoica pe contul de Facebook.

FCSB - Saburtalo 4 - 2

După înfrângerea din deplasare, scor 0-1, FCSB era nevoită să învingă pentru a se califica în turul trei preliminar din Conference League.

FCSB a început în forță partida, Ianis Stoica și Andrei Cordea ratând ocazii importante pentru vicecampioana României. 

Golul a venit în minutul 44, când Dawa a marcat dintr-o lovitură cu capul, în urma unui corner. Avantajul a fost mărit prin reușita superbă a lui Edjouma din minutul 56. 

Oaspeții au redus diferența în minutul 69, Goshteliani reușind să marcheze cu capul. După 8 minute, Tabatadze a restabilit egalitatea și erau în avantaj la general, scor 3-2. 

Aflat în postura de căpitan după plecarea lui Florin Tănase, Florinel Coman și-a trecut numele pe tabela marcatorilor în minutul 79, iar cu două minute înaintea terminării timpului regulamentar, Cordea a obținut un penaly, transformat impecabil de Risto Radunovic. 

FCSB - Saburtalo 4 - 2 | VIDEO rezumat

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!