Dan Petrescu e contrazis de Lazio. Italienii au anunțat lotul pentru returul cu CFR Cluj

Dan Petrescu CFR Cluj Lazio Maurizio Sarri Conference League
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 23 Februarie 2023, 16:07
Data actualizarii: Joi 23 Februarie 2023, 16:06

CFR Cluj - Lazio, manșa retur din 16-imile de finală ale Conference League, se joacă azi, de la ora 19:45, ÎN DIRECT pe Pro Arena și VOYO.

În după-amiaza jocului, Lazio a anunțat lotul pe care se bazează la meciul din Gruia, iar din lotul lui Maurizio Sarri lipsesc mai nume importante.

Absențe importante în lotul lui Lazio pentru meciul cu CFR Cluj

Din lotul lui Lazio lipsesc Alessio Romagnoli, Ștefan Radu, Sergej Milinkovic-Savic, Mattia Zaccagni și Pedro, toți cu probleme medicale, dar și Patric, fundașul spaniol care a fost eliminat în primul meci cu CFR Cluj și este suspendat pentru returul din Gruia.

Lotul lui Lazio pentru returul cu CFR Cluj

  • Portari: Maximiano, Provedel, Renzetti
  • Fundași: Casale, Floriani Mussolini, Gila, Hysaj, Lazzari, Marusic, Pellegrini, Ruggeri
  • Mijlocași: Basic, Bertini, Cataldi, Luis Alberto, Marcos Antonio, Vecino
  • Atacanți: Cancellieri, Felipe Anderson, Immobile, Romero

Dan Petrescu: "Lazio nu are pe nimeni care nu joacă, o să vedeți!"

Tehnicianul și-a început conferința în forță, iar când a fost întrebat despre zvonurile legate de două absențe din lotul lui Lazio a răspuns tăios, punctând că echipa sa are absențe importante în rândul titularilor. 

„Aș vrea să știu și eu cine lipsește? Cine lipsește? Zi-mi un nume. La meciul tur s-a spus că vor juca cu echipa a doua. Aia a fost echipa a doua? Vor juca cei mai buni jucători. La noi lipsesc doi jucători, din păcate, asta e clar, Yuri și Boateng. La ei, doar Pedro din ce știu eu, care nu era titular. 

Din punctul ăsta de vedere noi pierdem, avem doi titulari și ei au o rezervă care nu joacă. Noi suntem dezavantajați. Nu mai băgați invers, cum vreți voi. Noi avem doi jucători titulari care nu joacă, Lazio nu are pe nimeni care nu joacă, o să vedeți mâine. 

90% Lazio, 10% CFR, să fiu realist, nici pesimist, nici optimist, asta este realitatea”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!