VIDEO EXCLUSIV Ce execuție! Darius Olaru a încercat să-l surprindă pe Hendrik Van Crombrugge cu un șut de la 50 de metri

Anderlecht - FCSB, duel în grupele Conference League, LIVE pe PRO ARENA și VOYO. Cele mai tari faze sunt pe SPORT.RO.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 27 Octombrie 2022, 20:35
Data actualizarii: Joi 27 Octombrie 2022, 21:16

Obligată să se impună pe terenul lui Anderlecht pentru a păstra șanse la calificarea în primăvara europeană, FCSB a început bine meciul cu belgienii, în atac, însă primul șut pe spațiul porții pentru trupa lui Dică a venit abia în minutul 36.

Darius Olaru a profitat de o pasă greșită a fundașilor belgieni și a șutat spre poarta lui Hendrik Van Crombrugge din jumătatea de teren a FCSB-ului. Mingea s-a dus bine, însă portarul lui Aderlecht s-a retras la timp și a reținut balonul.

Două minute mai târziu Yari Verschaere a deschis scorul după o pasă superbă primită de la Michael Murillo. A fost 1-0 la pauză.

Primul „11” trimis de Dică pe teren cu Anderlecht

Nicolae Dică, a efectuat faţă de meciul din tur două schimbări în formula de start pentru partida cu echipa belgiană Anderlecht.

Dică a renunţat la Pantea şi la Rusu, în locul lor fiind titularizaţi Radunovic şi Dumiter.

FCSB: 32. Ştefan Târnovanu - 2. Valentin Creţu, 5. Joyskim Dawa, 16. Joonas Tamm, 33. Risto Radunovic - 26. Răzvan Oaidă, 18. Malcom Edjouma, 27. Darius Olaru (căpitan) - 11. David Miculescu, 13. Andrei Dumiter, 10. Octavian Popescu. Antrenor: Nicolae Dică.

La Bucureşti scorul a fost egal, 0-0, acesta fiind singurul punct câştigat de FCSB în grupă.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies