VIDEO EXCLUSIV ”A pierdut trei kilograme”. Conducerea CFR-ului, dezvăluiri despre situația lui Alibec

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 19:17
Data actualizarii: Joi 25 Noiembrie 2021, 19:22

Randers - CFR Cluj e joi, de la ora 22:00, în direct la PRO X și VOYO.ro. Dan Petrescu are probleme de lot înainte de meciul din Danemarca.

Antrenorul CFR-ului nu-l are la dispoziție pe Claudiu Petrila, unul dintre cei mai buni jucători ai campioanei în acest sezond e Liga 1. ACesta nu a făcut deplasarea în Danemarca pentru meciul cu Randers.

Alibec, revenit recent după o răceală, ar putea să apară în echipa lui Petrescu. ”A pierdut trei kilograme”, spune președintele CFR-ului, Cristi Balaj.

„Trebuie să creștem performanța sportivă, chiar dacă suntem pe primul loc în campionat, suntem oarecum nemulțumiți de rezultatele din cupele europene. Sperăm să aducem un plus prin anumiți jucători pe care-i urmărit, vom vedea dacă reușim în iarnă, dacă nu, în vară, să-i cooptăm în cadrul clubului.

Cristi Balaj: ”Alibec a pierdut trei kilograme”

Competiția aceasta, Conference, este foarte importantă. Reprezentăm fotbalul românesc, avem jucători care joacă în echipa națională, din păcate avem și anumite accidentări. Petrila, un jucător de viteză, nu a făcut deplasarea. Alibec a fost răcit, a pierdut trei kilograme, el spune că se simte foarte bine, am încredere că va juca bine dacă va intra. 

Terenul nu e așa de bun, chiar dacă Danemarca are o climă ce i-ar obliga să aibă terenuri foarte bune. Sunt surprins că nu arată așa cum ne-am fi așteptat. Vremea este foarte frumoasă, suntem la un hotel retras, sunt condiții de top la CFR Cluj. Tot ce înseamnă deplasări, cazare, alimentație... totul este la cel mai înalt nivel”, a spus Balaj, la Ora Exactă în Sport.

Într-un top publicat pe pagina oficială de Instagram a celor de la UEFA Conference League, CFR Cluj se află pe locul opt într-un top al celor mai ”în  formă” echipe aflate în competiție. Pe primul loc este Slavia Praga, echipa lui Nicolae Stanciu, cu cinci victorii în ultimele cinci meciuri.

Clasamentul din grupa CFR-ului:

1. AZ Alkmaar - 10 puncte

2. Jablonec - 5 puncte

3. Randers - 4 puncte

4. CFR Cluj - 1 punct 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!