Donna Vekic Croatia Cupa Mondiala 2022 cupa mondiala 2022 Donna Vekic sexy Tenis WTA sexy CM 2022

GALERIE FOTO „Zeița Croației” nu a putut aduce victoria, în meciul cu Maroc: Donna Vekic, cea mai sexy fană a echipei lui Modric

Donna Vekic a asistat din tribune la desfășurarea partidei Maroc - Croația, încheiată cu scor nul. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 10:10
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 10:13

Vicecampioana mondială, Croația nu a putut să debuteze cu victorie la Cupa Mondială de fotbal din Qatar. Remiza cu Maroc, scor 0-0, a fost urmărită inclusiv de jucătoarea de tenis, Donna Vekic, care a stat la tribună și a omagiat partida îmbrăcând un tricou al echipei naționale a țării sale. 

În ciuda unei posesii prelungite în partea secundă a jocului, Croația nu a reușit să desfacă apărarea compactă a marocanilor. Africanii au produs o impresie plăcută în prima repriză, pe care au jucat-o cu mai multă energie și au fost aproape să deschidă scorul. 

Donna Vekic, spectatoarea de lux a echipei Croației, la Cupa Mondială din Qatar

În Cupa Davis, Croația a avut mai mult succes, depășind Spania tocmai la Malaga, în faza sferturilor turneului final. Borna Coric și Marin Cilic au adus victoria echipei din Balcani, învingându-i pe Roberto Bautista Agut, respectiv Pablo Carreno Busta. 

Donna Vekic (26 de ani, 69 WTA) a ocupat locul 19 drept cea mai înaltă clasare în cariera sa de jucătoare profesionistă de tenis, desfășurată până în prezent. Performanța a fost atinsă în 2019. 

În proba de simplu, tenismena din Croația are trei titluri WTA câștigate: la Kuala Lumpur, în 2014, la Nottingham, în 2017 și la Courmayeur, în 2021. 

Modifică setările cookies