Argentina Mexic CM 2022

VIDEO „Îmi scot un rinichi și ți-l dau, nu îmi face asta!” Reacția isterică a unui tată când a aflat că Argentina joacă în timpul petrecerii fiicei sale 

Naționala Argentinei își dispută calificarea în optimile Campionatului Mondial din Qatar miercuri seară, de la 21:00, în meciul cu Polonia. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 09:18
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 13:21

După înfrângerea suferită cu Arabia Saudită din prima rundă a grupelor, Argentina a reușit să câștige în fața Mexicului prima 'finală' pentru a rămâne cu șanse la calificare, scor 2-0. Meciul a fost trăit la cote maxime de fanii argentinieni, iar unii dintre ei au trecut și prin momente mai puțin neplăcute. 

În Argentina, fotbalul a devenit religie datorită lui Diego Armando Maradona, astfel că meciurile naționalei de la Mondial prezintă mare interes. Presa iberică a publicat o poveste specială, inedită, despre un tată argentinian care a fost pus într-o situație ingrată, după anunțul că petrecerea de absolvire a fiicei sale a fost programată în același timp cu meciul dintre Argentina și Mexic. 

Un tată argentinian, implorat de fiică să meargă la absolvirea ei 

Tânăra era entuziasmată de ideea ca tatăl său să fie prezent la absolvirea sa, însă bărbatul a fost extrem de nefericit cu programarea evenimentului. 

„Ascultă un lucru, te iubesc până la infinit și chiar mai departe, îmi scot un rinichi și ți-l dau. Ceea ce tu îmi ceri..nu îmi cere asta, te implor, nu îmi face asta, te rog frumos, te-am însoțit la gală, nu-mi lua entuziasmul, eu nu am fost să îmi ridic diploma de la Universitate, întreabă-l pe bunicul meu. 

Îți jur pe Dumnezeu că nu îmi pasă de hârtia aia. Nu îmi face asta, voi vorbi la școală, mi se pare o idioțenie, o tâmpenie. Normal că e o mare tâmpenie, cățelei ăleia nu îi place fotbalul și acum a programat asta așa...m-am încălzit acum”, a spus bărbatul citat de sport.es

Fata îi explică faptul că nu este vina ei de programarea evenimentului și că nu au existat alte plângeri, în afară de alți doi tați, însă că data era stabilită de foarte mult timp și că nu poate face nimic pentru a găsi o soluție. Nu se știe încă dacă bărbatul a asistat sau nu într-un final la absolvirea fetei sale, însă naționala Argentinei i-a adus o bucurie cu victoria obținută. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!