kylian mbappe Anglia - Franta Kyle Walker qatar 2022 CM 2022

„Doar n-o să-i întind covorul roșu să marcheze” Englezii, duri cu Kylian Mbappe înainte de meciul direct

Anglia se va confrunta cu Franța sâmbătă, de la ora 21:00, în sferturile de finală ale Campionatului Mondial din Qatar.

Vali Andronescu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 20:33
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 20:40

Înainte de meci, Kyle Walker, apărătorul lui Manchester City, a fost întrebat în cadrul unei conferințe de presă despre Kylian Mbappe, starul „Cocoșului galic” și a oferit câteva răspunsuri dure, evidențiind că mai sunt și alți jucători puternici francezi care pot cauza probleme la poarta lui Jordan Pickford.

„Nu te gândești doar la Mbappe”

„Nu cred că e Anglia - Mbappe, ci Anglia - Franța. Respectăm că e un jucător bun și într-o formă bună, dar nu o să-i întind covorul roșu să marcheze. 

Îmi reprezint țara în sferturile de finală într-un Campionat Mondial, e totul sau nimic. Dacă pierdem, mergem acasă. Dar el nu va sta în fața Mondialului meu.

Când am jucat cu PSG la Manchester City în Champions League, nu te gândești doar la Mbappe. Gândesc exact la fel și pentru sâmbătă.

„Sunt și alții pe care nu-i poți scoate din peisaj”

E o unealtă în armura lor care e foarte bună, dar sunt și alți jucători buni acolo pe care nu-i poți scoate din peisaj. Au jucători care au câștigat titluri mari.

Așa că, ok, Mbappe e un jucător grozav, știm asta, ăsta e și motivul pentru care tot primit tot felul de întrebări despre jocul pe care-l practică.

Dar hai să nu-l uităm pe Olivier Giroud, care a înscris goluri pentru Franța și în Premier League. Dembele care pentru mine e foarte bun. Iar după, îl ai pe Antoine Griezmann.

Toți acești jucători îți pot crea probleme”, a punctat Kyle Walker în vederea meciului de sâmbătă dintre Franța și Anglia, din sferturile Mondialului din Qatar, potrivit Sky Sports.

Anglia - Franța va fi LIVE TEXT pe www.sport.ro

Anglia și Franța se vor putea urmări LIVE TEXT pe www.sport.ro sâmbătă, 10 decembrie, de la ora 21:00. Englezii vin după victoria din optimi împotriva Senegalului, scor 3-0, iar „Cocoșul galic” a ajuns în sferturile CM 2022 în urma câștigului cu Polonia, 3-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!