Vrăjitorul care a fost acuzat că i-a făcut farmece lui Kylian Mbappe, la ordinul lui Paul Pogba, a deslușit misterul

Paul Pogba Campionatul Mondial Qatar 2022 Franta kylian mbappe vrajitor mbappe CM 2022 Paul Pogba și Kylian Mbappe
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 11:56
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 13:10

Le Parisien l-a găsit pe vrăjitorul despre care fratele lui Paul Pogba a spus că l-a blestemat pe Kylian Mbappe. 

Kylian Mbappe (23 ani) este cel mai important jucător al Franței la Campionatul Mondial. Atacantul lui PSG este golgheterul competiției, cu 5 reușite, iar evoluțiile sale i-au dus pe „cocoșii galici” în sferturi, unde o vor întâlni pe Anglia, pe 10 decembrie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro.

Vrăjitorul a negat că l-ar fi blestemat pe Kylian Mbappe 

Însă înainte de startul Campionatului Mondial, Kylian Mbappe (23 ani) a fost protagonistul unui eveniment care nu are legătură cu fotbalul. Paul Pogba (29 ani) a fost acuzat de fratele său că a apelat la un vrajitor pentru a-l blestema pe coechipierul său de la națională să se accidenteze  și să rateze turneul final. 

În cele din urmă, Paul Pogba nu a fost convocat de Didier Deschamps (54 ani) din cauza unei probleme medicale. Iar Birame D, presupusul vrăjitor, a infirmat informația cum că ar fi trimis energii negative către Kylian Mbappe.  

„Toată această poveste a vrăjitoriei este doar o pură invenție. Paul nu mi-a cerut niciodată să-i fac vrăji lui Kylian Mbappe, nici pentru meciul PSG - Manchester United, nici pentru vreo altă ocazie. Singura dată când am vorbit despre Kylian a fost la telefon, în timpul Cupei Mondiale din 2018.

După meciul cu Argentinei (n.r. 4-3 pentru Franța), i-am spus lui Paul: 'E o nebunie cât de rapid este micuțul!'. Iar Paul mi-a răspuns: 'Kylian este un dar de la Dumnezeu să-l avem alături de noi, ne uşurează atât de mult munca, ne ajută atât de mult'”, a spus vrăjitorul pentru Le Parisien.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!