Luka Modric Croatia Lovro Majer CM 2022

„A intrat în locul lui David Guetta!” Gluma la care nu a râs nimeni! Postarea legată de Luka Modric care a stârnit indignare 

Croația a jucat cu Japonia în optimile de finală ale Campionatului Mondial, vicecampioana calificându-se în sferturi la loviturile de departajare. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 15:34
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 15:39

Luka Modric (37 ani) nu a încheiat meciul pe teren, fiind schimbat de selecționer în minutul 99 cu Majer. Momentul nu a fost extrem de comentat, însă pe pagina de Twitter de fotbal a lui Movistar Plus+ s-a făcut un subiect de glumă care a dus ulterior la o ploaie de critici din cauza postării care anunța schimbarea și se voia a fi amuzantă. â

„Schimbare la Croația. Iese Mercedes Mila și intră în locul lui David Guetta”, se arăta în postare. 

Luka Modric și Lovro Majer, ironizați pe internet 

Postarea îl compara pe decarul naționalei cu Mercedes Mila, o prezentatoare și jurnalistă din Spania, recunoscută și pentru emisiunea Big Brother Spania, în timp ce coechipierul său a fost comparat cu renumitul DJ, David Guetta. 

Deși asemănările celor doi jucători cu personajele menționate nu sunt foarte mari, postarea a primit mii de critici într-un timp scurt, autorii fiind și insultați. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!