Neymar da Silva Brazilia Campionatul Mondial Campionatul Mondial din Qatar Neymar CM 2022

Veste tristă pentru Brazilia! Anunțul lui Neymar: „A devenit unul dintre cele mai grele momente ale carierei mele!” 

Neymar a confirmat pe contul oficial de Instagram că are o accidentare care-l împiedice să joace în următoarele meciuri ale Campionatului Mondial.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 19:41
Data actualizarii: Vineri 25 Noiembrie 2022, 19:41

Brazilia și-a câștigat fără probleme primul meci de la Campionatul Mondial din Qatar. Elevii lui Tite (61 ani) au învins-o pe Serbia, 2-0, grație dublei lui Richarlison (25 ani), din minutele 62 și 73. 

Selecționerul Braziliei a optat să joace cu Vinicius Junior (22 ani) în flancul stâng al atacului, și cu Neymar (30 ani) în spatele lui Richarlison. Numai că superstarul lui PSG, pe lângă faptul că nu a impresionat cu evoluția sa, în minutul 79 a fost înlocuit cu Anthony (22 ani), din cauza unei probleme medicale. 

La finalul partidei, doctorul naționalei Braziliei a anunțat că accidentarea lui Neymar este destul de serioasă: „Entorsă la glezna dreaptă. I s-a umflat. Am început deja tratamentul, trebuie să așteptăm între 24 și 48 de ore”

Neymar a vorbit despre accidentarea suferită 

Accidentarea a fost confirmată și de Neymar. Decarul naționalei Braziliei a precizat că are o problemă medicală și că va face tot posibilul pentru a reveni pe teren la această ediție a Campionatului Mondial. 

„Mândria și dragostea pe care o simt purtând tricoul Braziliei sunt inexplicabile. Dacă Dumnezeu mi-ar da ocazia să aleg o țară în care să mă nasc, aceasta ar fi Brazilia. 

Nimic din viața mea nu a fost dat sau ușor. A trebuit mereu să-mi urmăresc visele și obiectivele. Să nu-i dorești niciodată răul cuiva, ci să-i ajuți pe cei care au nevoie. Astăzi a devenit unul dintre cele mai grele momente ale carierei mele... și din nou într-o Cupă Mondială. 

Am o accidentare, da, e enervant. O să mă doară, dar sunt sigur că voi avea șansa să revin pentru că voi face tot posibilul să îmi ajut țara, colegii și pe mine. 

A așteptat mult timp inamicul să mă doboare? Nu! Eu sunt fiul lui Dumnezeu”, a postat Neymar pe contul oficial de Instagram. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NJ ???????? (@neymarjr)

Neymar, absent cu Elveția și Camerun 

Marca susține că Neymar nu va fi folosit de Tite în meciul cu Elveția, de luni, 28 noiembrie, de la 18:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro. Spaniolii merg pe ideea că dacă Brazilia va avea 6 puncte după primele două jocuri, antrenorul îl va menaja pe Neymar și cu Camerun, pe 2 decembrie, de la 21:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!