Lionel Messi Arabia Saudita Argentina Campionatul Mondial din Qatar CM 2022

Teoria care face furori pe rețelele de socializare. De ce ar fi pierdut, de fapt, Argentina meciul cu Arabia Saudită

Arabia Saudită a produs prima mare surpriză a Cupa Mondială din Qatar, prin victoria reuşită în faţa Argentinei, cu scorul de 2-1 (0-1), pe Lusail Stadium din Al Daayen, în Grupa C.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 11:26
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 11:31

Fanii însă nu cred ca e posibil ca Argentina să capituleze în fața unei naționale precum Arabia Saudită și au lansat teorii ale conspirației pe rețelele de socializare.

Argentina a început în forță meciul cu Arabia Saudită și a deschis scorul în minutul zece. Ulterior a mai marcat de trei ori, însă reușitele au fost anulate, după consultarea VAR, pentru poziții afară din joc. În repriza secundă saudiții au suferit o schimbare radicală și au reușit să schimbe soarta meciul după un joc exuberant.

„Argentina a pierdut intenționat, astfel încât să poată evita Brazilia până la final. De acum înainte nu va mai pierde, va rămâne neînvinsă până în finală și vor câștiga totul”, a scris un suporter pe rețelele de socializare.

Un alt internaur s-a întrebat: „Sunt singurul care crede că Argentina a pierdut intenționat pentru a obține locul doi în grupă?”

„Nu este deloc rău pentru Argentina într-un fel dacă ajunge să termine pe locul al doilea în grupă (ar putea evita Brazilia mai târziu în fazele eliminatorii). Problema este că nu își permit să mai calce strâmb de aici”, a susținut un alt fan.

Declarațiile lui Messi de după meci îi contrazic pe fani

„Adevărul? Suntem morți. E o lovitură foarte grea, pentru că nu ne așteptam să începem turneul în acest fel. Credeam că vom obține cele trei puncte, asta ne-ar fi dat liniștea de care avem nevoie”, a spus Messi.

Argentina o întâlnește în următoarea etapă din grupa C pe reprezentativa Mexicului, sâmbătă, de la ora 21:00. 

Modifică setările cookies