Leo Messi Argentina argentina - arabia saudita CM 2022

GALERIE FOTO Panică în lotul Argentinei?! Cum arată glezna lui Messi, cu o zi înainte de meciul cu Arabia Saudită

Argentina lui Leo Messi (35 de ani) va juca primul meci la Campionatul Mondial din Qatar marți, de la ora 12:00, în compania Arabiei Saudite.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 19:19
Data actualizarii: Luni 21 Noiembrie 2022, 19:21

După ce a apărut informația cum că starul sud-american s-a antrenat separat de echipă, pe internet au circulat fotografii cu Messi de la antrenamentul oficial de luni, ultimul înainte de debutul la Mondialul din Qatar.

FOTO Cum arată glezna lui Messi, cu o zi înainte de debutul la Cupa Mondială

Mai mulți fani și-au manifestat îngrijorarea pentru că Messi a apărut cu glezna umflată la antrenament. Momentan, nu se cunosc detalii legate de situația exactă a sud-americanului.

Recent, Messi a asigurat că se simte foarte bine și este gata pentru turneul final din Qatar. Va fi ultima Cupă Mondială din cariera argentinianului.

"Mă simt foarte bine fizic. Va fi ultima mea Cupă Mondială, sper să închei în cel mai bun mod cu putință. Mă bucură faptul că atât de multă lume speră că Argentina va câștiga.

Am sosit cu bine aici, mă simt bine atât pe plan personal, cât și fizic și nu am nicio problemă. S-a spus că m-am antrenat diferit sau că am fost menajat, ca măsură de precauție, dar nu e nimic neobișnuit", a spus Messi, potrivit Calciomercato.

Argentina face parte din Grupa C la Cupa Mondială, alături de Polonia, Mexic și Arabia Saudită.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies