L'Equipe a făcut anunțul! După Kante, Didier Deschamps și-a mai pierdut un jucător preferat pentru Campionatul Mondial din Qatar 

Paul Pogba Campionatul Mondial Qatar 2022 Cupa Mondiala Didier Deschamps Franta CM 2022
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Octombrie 2022, 18:34
Data actualizarii: Luni 31 Octombrie 2022, 18:35

Franța a primit o lovitură dură pentru Campionatul Mondial din Qatar. 

Didier Deschamps (54 ani) a mai primit o veste dură. După ce a aflat că nu va putea conta pe N'Golo Kanté (31 ani) pentru Campionatul Mondial din Qatar, selecționerul Franței mai trebui să gestioneze o situație dificlă. 

L'Equipe a anunțat luni, 31 octombrie, că Didier Deschamps nu va putea conta nici pe serviciile lui Paul Pogba (29 ani). Jurnaliștii francezi susțin că în ultimele 10 zile, când Franța va publica lotul final pentru Campionatul Mondial, nu se va produce nicio minune cu accidentarea la genunchi a închizătorului, iar „cocoșii galici” vor fi nevoiți să abordeze turneul final din Qatar cu alt cuplu de mijlocași centrali față de cel din Rusia, din urmă cu 4 ani. 

Paul Pogba nu a apucat să joace pentru Juventus 

Pogba a revenit, liber de contract, după 6 ani la Juventus. În 2016 a fost transferat de Manchester United, în schimbul a 105 milioane de euro, timp în care a bifat 233 de meciuri pentru „diavolii roșii”, reușind să marcheze 39 de goluri și să ofere 51 de pase decisive. 

Francezul nu a apucat să redebuteze pentru Juventus, din cauza accidentări pe care a suferit-o în SUA, la turneul de pregătire al torinerilor. 

Massimiliano Allegri a prezis că Paul Pogba va absenta de la Campionatul Mondial 

Massimiliano Allegri (55 ani) a anunțat încă din luna septembrie, chiar înaintea primul meci cu PSG, din grupele UEFA Champions League, că Paul Pogba va reveni în ianuarie 2023. 

„De dimineață, el s-a antrenat a doua oară, dar s-a oprit. Dacă suntem realiști, el va reveni în ianuarie. Campionatul Mondial nu e problema mea”, a declarat Massimiliano Allegri în luna septembrie a acestui an.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!