Japonia Germania Sota Mino CM 2022

Japonezul din Liga 1 a spus „secretele” cu care naționala Japoniei a învins-o pe Germania la Campionatul Mondial: „Echipa e cum suntem noi la Hermannstadt!” 

Naționala Japoniei a produs a doua mare surpriză de la Campionatul Mondial, după ce a câștigat meciul cu Germania, scor 2-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 12:00
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 12:02

Japonezii au reușit să câștige în fața campioanei mondiale din 2014, deși nemții au deschis scorul în minutul 33, din penalty, prin Gundogan. Scorul a fost însă întors de niponi în repriza a doua, în mai puțin de 10 minute, prin Doan și Asano, care au marcat în minutul 75, respectiv 83. 

Sota Mino este fotbalistul japonez care evoluează în Liga 1, pentru Hermannstadt, fiind deja pe lista echipelor din topul clasamentului din prima ligă românească. Niponul a dezvăluit că a fost felicitat de coechipierii săi pentru victoria obținută de Japonia. 

Sota Mino aseamănă naționala Japoniei cu Hermannstadt 

Fotbalistul sibienilor a dezvăluit care au fost „secretele” naționalei în fața nemților și a făcut și o paralelă între selecționata japoneză și Hermannstadt, punctând că se bazează mult pe grup. Totodată, Sota Mino s-a arătat încrezător că Japonia ar putea impresiona la Mondial, prevăzând un parcurs frumos pentru jucătorii pregătiți de Hajime Moriyasu. 

„M-am uitat la meci cu colegii, în autocar. La început, glumeau că Japonia va fi învinsă la scor. Apoi, m-au felicitat și ei, de parcă eu câștigasem! Am avut emoții mari, pentru națiunea noastră este o victorie uriașă, de prestigiu.

Sper la «sferturi», ar fi pentru prima oară în istoria Japoniei la Mondiale. 

Punctul forte? Echipa noastră este unită și grupul e strâns precum suntem noi, la Hermannstadt. Forța Japoniei este dată de echipă. Punctul slab este abilitatea fizică a fiecărui individ, de aceea noi suntem puternici doar ca grup. Nu pot numi un singur fotbalist, vedeta este formația. 

Meciul cu Germania este doar începutul unei aventuri minunate”, a declarat Sota Mino pentru gsp

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!