Gica Hagi Harry Kane Nationala de Fotbal a Angliei qatar 2022 CM 2022

Gică Hagi are o favorită! Pe cine susține antrenorul la Campionatul Mondial din Qatar

Campionatul Mondial din Qatar a debutat pe 20 noiembrie cu meciul dintre țara gazdă și Ecuador, terminat 0-2 pentru sud-americani.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 21:35
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 21:34
Din articol

Gheorghe Hagi, antrenorul Farului Constanța, a vorbit despre Campionatul Mondial organizat în Qatar, evidențiind faptul că Anglia este echipa sa favorită. Totodată, fostul internațional român a precizat faptul că Harry Kane poate ajunge cel mai bun jucător al Mondialului.

Atacantul britanic, cotat la 90 milioane de euro, potrivit site-urilor de specialitate, și-a făcut debutul la națională în martie 2015 și a înscris de atunci 51 de goluri în doar 76 de selecții.


„Îmi plăceau Olanda și Italia când am început fotbalul. Acum, uitandu-mă la începutul acestui Mondial, eu cred că Anglia a fost puternică, solidă în toate compartimentele, arată bine.

Spania joacă un fotbal extraordinar, Franța e cea mai experimentată echipă. Dar cred că englezii s-au maturizat și au un lot foarte bun.

Nouarul (n.r. Harry Kane) poate fi cel mai bun de la mondial, are și calități de decar. Mijlocași centrali foarte buni, benzile destul de bune, soluții de pe bancă. Cred că vor englezii vor fi în formă, joacă de obicei multe meciuri iarna”, a spus Gică Hagi, potrivit Digi Sport.

Anglia - Iran 6-2

După această victorie categorică a englezilor, pentru naționala lui Gareth Southgate urmează jocul cu Statele Unite ale Americii programat duminică, 25 noiembrie, de la ora 21:00.

De cealaltă parte, Iran va încerca să-și „spele păcatele” după confruntarea cu „leii”, împotriva Țării Galilor tot duminică, 25 noiembrie, însă mai devreme, de la ora 12:00.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies