Florin Raducioiu Campionatul Mondial din Qatar nationala iranului CM 2022

Florin Răducioiu, antrenor sub acoperire în străinătate! Dezvăluirea incredibilă făcută de fostul dinamovist

Iranul a reuşit o victorie dramatică în faţa Ţării Galilor, cu scorul de 2-0 (0-0), vineri, pe Ahmad Bin Ali Stadium din Ar-Rayyan, în Grupa B a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, prin două goluri marcate în minutele prelungire.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 09:06
Data actualizarii: Sambata 26 Noiembrie 2022, 09:10

Fostul internațional Florin Răducioiu s-a declarat impresionat de reușita naționalei Iranului și a dezvăluit în premieră că a antrenat acolo o echipă de juniori: Milan Academy U14.

„Pentru ei e un rezultat fantastic, mai ales că, nu vreau să intru... eu sunt apolitic, dar sunt mari probleme acolo, ştiţi foarte bine, şi cred că această victorie pentru poporul iranian îndulceşte un pic.

Răducioiu, antrenor sub acoperire

Sunt foarte mari iubitori, eu am fost în Iran şi ştiu foarte bine ce este acolo. Am antrenat acolo câteva luni o echipă de copii, nimeni nu ştie, Milan Academy, am antrenat o echipă de copii de 14 ani.

Am stat două luni acolo, a fost o experienţă extraordinară, mă bucur foarte mult pentru ei şi, iată, au speranţe, de ce nu, să se califice mai departe”, a declarat Florin Răducioiu, la Orangesport.

Iran întâlnește în ultimul meci din grupe reprezentativa SUA, marți, de la ora 21:00. Învingătoare dintre cele două se va califica în faza eliminatorie a Campionatului Mondial.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!