Salman Al-Faraj Arabia Saudita Campionatul Mondial din Qatar herve renard Yasser Al-Shahrani CM 2022

OFICIAL După Al-Shahrani, care s-a operat, Arabia Saudită și-a pierdut și căpitanul pentru restul Campionatului Mondial!

Salman Al-Faraj s-a accidentat și el în meciul cu Argentina, primul al saudiților din grupă.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 11:42
Data actualizarii: Luni 28 Noiembrie 2022, 11:47

Căpitanul echipei Arabiei Saudite, Salman Al-Faraj, este indisponibil pentru restul Cupei Mondiale de fotbal din Qatar, din cauza unei accidentări, transmite DPA.

Fundaşul echipei Al-Hilal s-a accidentat la un picior în meciul cu Argentina, câştigat surprinzător de ''şoimii verzi'' cu scorul de 2-1, și a fost schimbat în finalul primei reprize (min. 45+4), părăsind stadionul în cârje.

Federația din Arabia Saudită a confirmat că Alfaraj este out

Un comunicat al federaţiei saudite a confirmat, duminică, veştile despre Al-Faraj, care are 71 de selecţii şi care va începe un program de recuperare.

Arabia Saudită l-a pierdut în meciul cu Argentina şi pe fundaşul stânga Yasser Al-Shahrani, care a fost supus unei intervenţii chirurgicale, după o ciocnire foarte dură cu portarul Mohammed Al-Owais.

Saudiții au șanse la calificarea în optimi

Reprezentativa Arabiei Saudite, antrenată de francezul Herve Renard, va juca ultimul meci din grupă contra Mexicului, după ce a învins Argentina (1-2) şi a pierdut contra Poloniei (0-2). 

Toate cele patru echipe din grupă au şanse de calificare în optimile de finală. (Agerpres)

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!