Germania Argentina Belgia Cupa Mondiala Franta CM 2022

Duelurile de foc care se prefigurează în optimile Cupei Mondiale: peste cine pot da Argentina și Germania

Două surprize au fost înregistrate deja la Cupa Mondială din Qatar, Argentina și Germania numărându-se printre pierzătorele din prima rundă a grupelor.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 11:28
Data actualizarii: Joi 24 Noiembrie 2022, 11:26

În grupa C, Argentina a cedat total surprinzător contra Arabiei Saudite, scor 1-2, iar "pumele" vor avea nevoie de victorii în duelurile cu Mexic și Polonia pentru a fi sigure de calificarea în optimile de finală.

Argentina - Franța și Germania - Belgia, posibile dueluri în optimile Cupei Mondiale

În cazul în care va încheia pe poziția secundă, Argentina va da peste câștigătoarea grupei D, care se anunță a fi Franța, având în vedere victoria clară cu Australia a campioanei mondiale (4-1), dar și pasul greșit făcut de Danemarca în meciul cu Tunisia (0-0).

O altă echipă de top care poate avea o misiune foarte complicată în optimi este Germania. Trupa lui Hansi Flick a pierdut contra Japoniei, 1-2, iar grupa este condusă de Spania, care a spulberat Costa Rica, scor 7-0.

La fel ca în cazul Argentinei, Germania va da peste o echipă de top în optimi dacă va termina pe poziția secundă. Nemții ar urma să întâlnească câștigătoarea grupei F, acolo unde lider acum este Belgia, formație care a învins Canada în primul joc, 1-0. Tot acolo mai sunt repartizate Croația și Maroc, care au remizat, 0-0.

Argentinienii au început să calculeze după eșecul cu Arabia Saudită

Deși a trecut doar un meci, argentinienii au început deja să calculeze: "Cu câte puncte ne calificăm?", au titrat jurnaliștii de la TyC Sports, după eșecul cu Arabia Saudită.

"Totul arată că avem nevoie de două victorii pentru a ne califica, împotriva Poloniei și Mexicului. Dacă nu, situția va deveni foarte complicată. Pe lângă acest lucru, trebuie să vedem dacă Arabia Saudită va menține nivelul arătat astăzi sau va fi depășită de următoarele adversare", au scris argentinienii.

Jurnaliștii sud-americani au continuat și au vorbit și despre situația în care Argentina ar termin grupa pe locul 2: "Această înfrângere ne poate condamna la locul secund, ceea ce ar face ca în faza următoare să jucăm cu prima clasată din grupa D, acolo unde sunt Franța, actuala campioană mondială, Danemarca, Tunisia și Australia".

Modifică setările cookies