Italia baraj cm 2022 macedonia de nord vestiar italia CM 2022

VIDEO Cum a arătat vestiarul Italiei după eșecul cu Macedonia de Nord: "O adevărată rușine și o lipsă de respect"

Italia a fost învinsă de Macedonia de Nord, la Palermo, scor 0-1, în semifinalele barajului pentru CM 2022, iar Squadra Azzurra a ratat participarea la turneul final din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 08:59
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 08:59

Italienii au ajuns la două ediții consecutive ratate ale Cupei Mondiale, iar dezamăgirea a fost imensă la final, în condițiile în care puțini ar fi anticipat o surpriză din partea Macedoniei de Nord.

Cum a arătat vestiarul Italiei după eșecul cu Macedonia de Nord

Frustrarea a fost vizibilă și în modul în care jucătorii Italiei au lăsat vestiarul din Palermo după meci. Într-un clip apărut pe rețelele sociale și preluat de presa internațională pot fi observate o mulțime de gunoaie, sticle, cutii sau ambalaje aruncate pe jos, inclusiv în zona dușurilor.

"O adevărată rușine, o lipsă totală de respect, care nu poate fi justificată nici de amărăciunea și frustrarea eliminării. Federația trebuie să își prezinte scuzele celor de la Palermo", a scris Corriere dello Sport.

"Haos după Macedonia. Vestiarul Italiei este un dezastru", a scris și Gazzetta dello Sport.

Pentru Italia este a doua ediție consecutivă a Cupei Mondiale pe care o ratează, după cea din 2018, situație cu care Squadra Azzurra nu s-a mai confruntat niciodată în istorie.

Macedonia de Nord s-a calificat în finala barajului pentru CM 2022, fază în care va întâlni Portugalia, în deplasare. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!