CM 2022

VIDEO Cum a arătat vestiarul Italiei după eșecul cu Macedonia de Nord: "O adevărată rușine și o lipsă de respect"

Italia a fost învinsă de Macedonia de Nord, la Palermo, scor 0-1, în semifinalele barajului pentru CM 2022, iar Squadra Azzurra a ratat participarea la turneul final din Qatar.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Martie 2022, 08:59
Data actualizarii: Duminica 27 Martie 2022, 08:59

Italienii au ajuns la două ediții consecutive ratate ale Cupei Mondiale, iar dezamăgirea a fost imensă la final, în condițiile în care puțini ar fi anticipat o surpriză din partea Macedoniei de Nord.

Cum a arătat vestiarul Italiei după eșecul cu Macedonia de Nord

Frustrarea a fost vizibilă și în modul în care jucătorii Italiei au lăsat vestiarul din Palermo după meci. Într-un clip apărut pe rețelele sociale și preluat de presa internațională pot fi observate o mulțime de gunoaie, sticle, cutii sau ambalaje aruncate pe jos, inclusiv în zona dușurilor.

"O adevărată rușine, o lipsă totală de respect, care nu poate fi justificată nici de amărăciunea și frustrarea eliminării. Federația trebuie să își prezinte scuzele celor de la Palermo", a scris Corriere dello Sport.

"Haos după Macedonia. Vestiarul Italiei este un dezastru", a scris și Gazzetta dello Sport.

Pentru Italia este a doua ediție consecutivă a Cupei Mondiale pe care o ratează, după cea din 2018, situație cu care Squadra Azzurra nu s-a mai confruntat niciodată în istorie.

Macedonia de Nord s-a calificat în finala barajului pentru CM 2022, fază în care va întâlni Portugalia, în deplasare. 

Modifică setările cookies