Cristiano Ronaldo Cupa Mondiala din Qatar Katia Aveiro Portugalia CM 2022

Comentariul făcut de sora lui Cristiano Ronaldo după ce fotbalistul a fost lăsat pe bancă în meciul cu Elveția

Selecționerul Portugaliei, Fernando Santos, a decis să-l lase ca rezervă pe Cristiano Ronaldo în meciul cu Elveția de la Cupa Mondială din Qatar, ceea ce a stârnit o serie de reacții din partea fanilor și a familiei. În urma acestei situații, sora fotbalistului, Katia Aveiro, a lăsat un comentariu pe rețelele sociale.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 10:43
Data actualizarii: Miercuri 07 Decembrie 2022, 11:07

Katia Aveiro a lăsat un mesaj într-un story postat pe Instagram prin care își exprima opinia cu privire la decizia selecționerului lusitan de a-l lăsa pe bancă pe Cristiano Ronaldo la meciul cu Elveția. 

"Meciul are loc acolo, dar uite unde se îndreaptă atenția", a spus sora fotbalistului, făcând aluzie la modul în care avalanșa de fotografi și-a îndreptat atenția spre CR7 în momentul în care a apărut în văzul lumii.

Într-adevăr, absența jucătorului a creat o mare vâlvă printre fani, transformându-se în subiectul zilei, unii spunând că decizia lui Fernando Santos se datorează disputei avute cu Ronaldo la meciul trecut. În locul acestuia a fost trimis Gonçalo Ramos, care a bifat un hattrick în partida din optimi.

Fotbalistul de 37 de ani ar fi gesticulat și s-ar fi răstit la Santos când a fost înlocuit în timpul meciului Portugaliei de 1-0 în fața Coreei de Sud. Cu toate acestea, Santos s-a grăbit să alunge aceste zvonuri, susținând că decizia sa a fost una strategică: "Este o opțiune strategică", a declarat Santos înainte de meci. "Ne pregătim de câteva zile. Nu are legătură [n.r cu meciul împotriva Coreei], această chestiune este închisă".

Sursă foto: Getty, Instagram

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!