Belgia - Maroc Bono Campionatul Mondial de Fotbal Campionatul Mondial Qatar 2022 Munir CM 2022

Ce s-a întâmplat cu portarul Marocului înaintea meciului cu Belgia. A fost prezent la intonarea imnului, apoi a fost schimbat

Maroc a obţinut o victorie importantă în faţa Belgiei, cu scorul de 2-0, într-un meci din Grupa F a Campionatului Mondial din Qatar. 

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 18:21
Data actualizarii: Duminica 27 Noiembrie 2022, 18:21

''Leii din Atlas'' au obţinut abia a treia lor victorie la Campionatul Mondial, prin golurile marcate de Abdelhamid Sabiri (mnutul 73) şi Zakaria Aboukhlal (minutul 90+2).

Marocul reuşea primul său succes la CM 1986, în Mexic, scor 3-1 cu Portugalia, iar următoarea victorie a venit în 1998, 3-0 contra Scoţiei.

Belgia, medaliată cu bronz în urmă cu patru ani, a debutat cu victorie norocoasă în Qatar, 1-0 cu Canada, dar acum riscă să rateze calificarea în fazele eliminatorii.

Cele două echipe s-au mai întâlnit până acum de trei ori, la CM 1994, când Belgia s-a impus cu 1-0, în 1999, când ''diavolii roşii'' au câştigat cu 4-0 un meci amical la Liege, şi în 2008, când Marocul s-a impus cu 4-1 la Bruxelles, într-un meci amical, în care au jucat şi Axel Witsel (debut) şi Jan Vertonghen.

Ce s-a întâmplat cu portarul Marocului după intonarea imnului

Bono (31 de ani), care a fost titular și în partida cu Croația, făcea parte din echipa de start și pentru confruntarea cu Belgia, însă nu a jucat niciun minut.

După intonarea imnului, Bono nu a mai revenit pe teren, iar în poarta Marocului a intrat Munir (33 de ani). Potrivit presei internaționale, lui Bono i s-a făcut rău, acuzând o stare de vertij.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!