nationala Braziliei Campionatul Mondial din Qatar grupa g Neymar CM 2022

VIDEO Brazilia, ultima echipă care a ajuns în Qatar! Sute de fani l-au aclamat pe Neymar

Turneul final al Campionatului Mondial se desfășoară în perioada 20 noiembrie - 18 decembrie 2022.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 10:55
Data actualizarii: Duminica 20 Noiembrie 2022, 10:56

Sosirea lui Neymar şi a echipei de fotbal a Braziliei a fost salutată la Doha, sâmbătă, de sute de suporteri brazilieni, dar şi indieni, din Bangladesh sau Emirate, informează AFP.

Suporterii brazilieni păreau mai degrabă minoritari în mijlocul mulţimii de fani de toate originile îmbrăcaţi în tricoul galben al "Selecao", una din echipele favorite ale Cupei Mondiale care debutează astăzi (duminică).

Brazilia debutează joi la Mondial, cu Serbia

Echipa Braziliei s-a cazat la luxosul hotel Westin din Doha, unde va rămâne pe toată durata competiţiei. Primul meci al echipei "auriverde" este programat joi cu Serbia.

"Majoritatea oamenilor care nu sunt născuţi în Brazilia ne susţin, îi vedem pe străzi. Brazilia este favorită", a afirmat un suporter.

Neymar și compania, în grupă cu Serbia, Elveția și Camerun

"Ambianţa este genială, cu multă lume care susţine echipa noastră pentru a câştiga trofeul pentru a şasea oară acasă. Suntem cei mai buni din lume", a adăugat un alt fan.

Brazilia, de cinci ori campioană mondială, va debuta la CM 2022 pe 24 noiembrie, contra Serbiei, apoi se va confrunta cu Elveţia (28 noiembrie) şi Camerun (2 decembrie) în Grupa G.

Agerpres

Modifică setările cookies