Campionatul Mondial Anglia Campionatul Mondial din Qatar CM 2022

Avertisment pentru fanii englezi înainte de Campionatul Mondial! Ar putea primi pedeapsă cu moartea dacă fac asta

Campionatul Mondial din 2022 se desfășoară în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Iunie 2022, 11:11
Data actualizarii: Luni 06 Iunie 2022, 11:12

Această ediție a Campionatului Mondial este una atipică, în contextul în care nu se va desfășura vara, așa cum s-a întâmplat până acum. Campionatul Mondial va avea loc în Qatar în acest an, iar regulile impuse sunt unele extrem de stricte, astfel că cei care merg acolo trebuie să fie atenți. 

Suporterii englezi, avertizați pentru Campionatul Mondial din Qatar

Anglia s-a calificat la Campionatul Mondial, însă suporterii englezi au primit avertismente înainte de a călători în Qatar. La finala Euro 2020, disputată pe Wembley, între Anglia și Italia, câștigată de italieni la loviturile de departajare, după ce meciul s-a încheiat 1-1 în timpul regulamentar, au existat multe probleme cu fanii englezi. 

Suporterii au fost implicați în scandaluri cu alcool și droguri, provocând un real haos pe străzile din Londra, mulți fiind arestați. În acest sens, fanii englezi au fost avertizați să se gândească de două ori înainte de a lua droguri cu ei în Qatar. Conform Sport Bible, dacă suporterii sunt găsiți având în posesie droguri, precum cocaina, atunci riscă pedepse extrem de grave. 

Reglementările din Qatar sunt extrem de stricte, iar conform Legii Nr. 9 din 1987, persoanele care duc droguri în Qatar riscă până la 20 de ani de închisoare și amendă între 21,349 - 64.047 de lire. În cazul în care infracțiunea se repetă, atunci vinovatul poate fi condamnat la pedeapsă cu moartea sau închisoare pe viață. Guvernul britanic i-a avertizat pe cei care călătoresc în acest sens de legile stricte din Qatar și de măsurile de securitate care sunt impuse.  

Modifică setările cookies