Fotbal intern

Wesley, magicianul lui Adrian Porumboiu, are o mare dorință

Brazilianul a fost unul dintre fotbaliștii care au încântat într-un fotbal românesc de multe ori cenușiu.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 09:20
Data actualizarii: Joi 11 Noiembrie 2021, 09:37

Wesley Lopes, unul dintre cei mai valoroși străini care au jucat în Liga 1, s-a stabilit în Brazilia și a pus fotbalul doar într-un sertar cu amintiri. Tehnic, cu un șut senzațional de la distanță, dar și mare petrecăreț, sud-americanul în vârstă de 41 de ani a făcut parte dintr-o echipă de vis, la Vaslui, alături de fotbaliști precum Adailton sau Lucian Sânmărtean.

Wesley are un vis: fiul său să-i calce pe urme

Brazilianul cu 121 de partide și 64 de goluri în Liga 1 a fost adus la SC Vaslui de fostul mare arbitru Adrian Porumboiu. Ce face acum Wesley?

  • Iti amintesti de el? Wesley Lopes, cel mai bun strain din Liga 1! Cu ce se ocupa acum! Toata lumea credea ca am murit

Fostul căpitan al echipei care se bătea pentru titlu în urmă cu un deceniu spune că-și dorește să trăiască 100 de ani.

"În fotbal e nebunie, îmi ajunge, vreau să trăiesc 100 de ani, în fotbal, la 50 de ani sunt mort. Nu o să mai auziți de Wesley în fotbal, poate fiul meu. Are 14 ani și să vedem dacă o să-mi calce pe urme. Nu știm, vedem”, a declarat Wesley, pentru playsport.ro.

Porumboiu: "Wesley era fresh, fresh!"

Adrian Porumboiu povestea în urmă cu câțiva ani cum brazilianul reușea să impresioneze la antrenamente.

"Wesley este jucătorul cel mai... N-am mai întâlnit până la el un jucător de talia lui. Să nu lipsească decât de la un singur antrenament, când a fost ziua lui. Toți moțăiau, erau morți și el dădea 100% la antrenament. N-am văzut în viața mea așa ceva.

După o noapte de beție, la ora 9 făcea un duș, se bărbierea, iar la 10 jumătate era pe teren. L-am văzut odată că era mort, el nu știa că aflasem ce făcuse toată noaptea. El era fresh, fresh! La capitolul ăsta, era o adevărată forță a naturii", declara Adrian Porumboiu, într-un interviu la televiziunea Digi Sport.

.

CITESTE SI
Modifică setările cookies