CM 2014

Uruguay vrea sa BOICOTEZE meciul cu Columbia! Nicio echipa nu a mai refuzat sa intre pe teren in istoria Cupei Mondiale!

Ce nebunie! Cazul Suarez arunca Mondialul in aer! 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 21:40
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 22:21

Federatia din Uruguay nu poate sa accepte ca a ramas fara cel mai bun jucator si vrea sa boicoteze meciul din optimi cu Columbia! Anuntul a aparut in presa britanica, dupa anuntarea deciziei luate de FIFA in cazul Suarez. 

Atacantul uruguayan a fost suspendat pentru urmatoarele 9 meciuri de la nationala si interzis in fotbal in urmatoarele patru luni. El va plati si o amenda de 80.000 de euro pentru ca l-a muscat pe Chiellini in timpul meciului dintre Italia si Uruguay de la Cupa Mondiala. 

"E ca si cum ne-ar fi eliminat direct FIFA!", a spus presedintele federatiei din Uruguay imediat dupa ce a aflat verdictul. 

Si jucatorii ar fi de acord cu boicotarea meciului cu Columbia. E modul lor de a arata ca sunt alaturi de Suarez in acest moment, scrie Tutto Mercato din Italia. 

Ar fi pentru prima data in istorie cand o echipa refuza sa intre pe teren la un meci de la Cupa Mondiala. 

"Oameni din delegatia Uruguayului de la CUpa Mondiala au spus ca se gandesc sa nu se prezinte la meciul cu Columbia, dupa sanctiunile impotriva lui Suarez", a scris pe Twitter jurnalistul uruguayan Vicky Davila. 

Modifică setările cookies