CM 2014

FOTO REVOLTA pentru Suarez! Suporterii au iesit pe strazi sa protesteze! Anuntul de UTLIMA ORA al Guvernului din Uruguay!

Uruguay nu renunta. Sud-americanii vor sa-l saveze pe Suarez de la suspendarea istorica aplicata de FIFA. 

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 26 Iunie 2014, 19:45
Data actualizarii: Joi 26 Iunie 2014, 19:45

Luis Suarez a fost suspendat 9 meciuri de la nationala si interzis in fotbal pentru urmatoarele patru luni. Suarez a parasit deja cantonamentul nationalei din Brazilia si va intra intr-o vacanta prelungita. Nu mai are voie sa intre pe niciun stadion din lume si nici macar sa se antrenze cu echipa de club.

In Uruguay e stare de revolta! FIFA e criticata dur pentru sanctiunea Comisiei de Disciplina iar Ministrul Sportului a anuntat ca merge in sedinta de urgenta cu presedintele Jose Mujica!

"E o pedeapsa prea mare. Uruguay nu merita asa ceva, Suarez nu merita asa ceva", a anuntat ministrul Lilian Kechichián pe contul ei de Twitter.

Intre timp, federatia din Uruguay a inceput pregatirile pentru apel. Avocatii sud-americani fac ultimele pregatiri. Totusi, suspendarea lui Suarez intra de azi in vigoare, astfel ca atacantul nu va mai putea juca pana la judecarea apelului.

Jucatorii din echipa Uruguayului sunt alaturi de Suarez, care a fost erou la sferturile din 2010, cand a facut un hent ca sa isi salveze echipa de la gol. "O sa fii mai tare ca pana acum!", i-au scris colegii pe Twitter lui Suarez. 

Si fanii uruguayeni prezenti in Brazilia sunt alaturi de Suarez. S-au prezentat in numar mare la cantonamentul echipei ca sa protesteze. 

FOTO Suarez a fost surprins azi in timp ce isi lua adio de la staff-ul nationalei. 

Modifică setările cookies