Scandal MONSTRU dupa tragerea la sorti! L'Equipe a stiut dinainte de tragere cu cine trebuie sa pice Franta! Discul de Platini pentru inca un Blatter reusit!

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Decembrie 2013, 12:12

	Scandal MONSTRU dupa tragerea la sorti! L'Equipe a stiut dinainte de tragere cu cine trebuie sa pice Franta! Discul de Platini pentru inca un Blatter reusit!

►Special “Toate punctele sus!” Steaua – Otelul, duminica 20:00 IN DIRECT la Sport.ro!

Italienii de la Corriere dello Sport titreaza astazi pe prima pagina "Scandalo", subliniind coincidenta teribila de la tragerea la sorti.

Franta lui Platini si Elvetia lui Blatter au nimerit amandoua in cea mai usoara grupa de la Mondial, in timp ce Italia a picat in grupa cu Anglia si Uruguay, iar Spania va trebui sa se bata cu Olanda pentru un loc in optimi.

"Cei doi conducatori ai fotbalului mondial sunt in aceeasi grupa, dar nu una de otel, asa cum are Italia, Anglia, Spania sau Olanda. Ei si-au stabilit-o pe a lor. Franta va juca cu cea mai slab cotata echipa dintre capii de serie (Elvetia) cu cea mai slaba din America de Sud (Ecuador) si cu cea mai slaba din America Centrala (Honduras)."

"Asta in conditiile in care, de exemplu, primul meci din grupa B este reeditarea finalei din 2010, Spania - Olanda. Suna ca o gluma ce s-a intamplat aseara", scriu italienii.

Curios e faptul ca cine castiga grupa 'Blatter' va da in optimi peste Bosnia, Iran sau Nigeria, echipele care se bat pentru locul 2 in grupa F.

Asta in coditiile in care imperecherea grupelor A si B va duce la un Brazilia - Spania, sau Brazilia - Olanda in faza optimilor.

Publicatia franceza L'Equipe anticipase de ieri grupa care le-ar conveni cel mai mult francezilor, cu Elvetia, Ecuador si Honduras. Michel Platini este un cititor zilnic de L'Equipe :)

CLICK AICI PENTRU COMPONENTA GRUPELOR DE LA MONDIAL

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /
Beatrice Mahler: Dacă lucrurile continuă în această direcţie, şi decembrie va fi o lună în care vom plânge mult
BRAT

Modifică setările cookies