Becali se implica in transferuri pentru titlul 25! 6 jucatori pe lista, 4 transferuri obligatorii! Cine vine si cine pleaca in iarna:

Autor: Sport.ro
Sambata 07 Decembrie 2013, 10:56

	Becali se implica in transferuri pentru titlul 25! 6 jucatori pe lista, 4 transferuri obligatorii! Cine vine si cine pleaca in iarna:

►Special toata ziua “Transfer in arest!”, luni IN DIRECT la Sport.ro: DECIZIA FINALA!

Gigi Becali va fi din nou aproape de echipa, dupa ce instanta i-a dat dreptul la munca pe timpul zilei si la comunicare nelimitata prin telefon.

Patronul Stelei urmeaza sa se implice in campania de transferuri din iarna, in conditiile in care echipa este intr-o scadere de forma, recunoscuta de oficialii clubului. "Daca mai continuam asa, se ingroasa gluma", a fost reactia lui Helmuth Duckadam imediat dupa meciul cu Petrolul.

In vara, Steaua a avut nume importante pe lista de transferuri, dar n-a reusit sa rezolve niciunul. Rand pe rand, Wesley, Sanmartean, Marica, Grozav, Nistor sau Chitu au spus 'pas', iar asta s-a vazut din plin in parcursul Stelei din Liga Campionilor.

Chiar daca a avut bani in cont ca niciodata, Steaua nu s-a intarit si a terminat pe ultimul loc in grupa de Liga, in ciuda obiectivelor marete anuntate de conducere.

Pentru campania de transferuri din iarna, Steaua are deja o lista de jucatori, iar Gigi Becali se va implica activ pentru ca esecurile negocierilor din vara sa nu se mai repete.

Cine e pe lista de achizitii:
Guilherme - Petrolul
Raul Rusescu - Sevilla
Alcenat - Petrolul
Matel - Astra
Alex Tarnovan - Viitorul
Wesley

Steaua e obligata sa isi intareasca atacul, in coditiile in care Kapetanos, Tatu, Nikolici si Mihai Costea au demonstrat ca nu pot fi solutii pentru echipa. Cum nici situatia lui Piovaccari nu este foarte clara, Sampdoria manifestandu-si interesul pentru a-l repatria inca din iarna, Becali va incerca sa aduca 2 oameni pentru acest compartiment.

In plus, conducerea Stelei va trebui sa se gandeasca si la doi fundasi laterali, pentru ca Georgievski intra in ultimele 6 luni de contract, iar impresarul lui Latovlevici a anuntat ca va incerca sa rezolve transferul acestuia in aceasta iarna.

► Cine se afla pe 'lista neagra':
Nikolici
Tatu
Mihai Costea
Adrian Cristea

Ce a ratat Steaua in vara:
Wesley
Sanmartean
Grozav
Marica
Dan Nistor
Aurelian Chitu

Cine e prioritatea numarul 1 pentru campania de transferuri? (8724 voturi)
 
Raul Rusescu
43.29%
3777 voturi
 
Alcenat
661 voturi
 
Wesley
34.34%
2996 voturi
 
Tarnovan
14.79%
1290 voturi
Cetățenii din București se pot programa pentru vaccinare anti-Covid și în județul Ilfov
BRAT

Modifică setările cookies