Miroslav Klose Ronaldo CM 2014

Ronaldo nu e suparat ca a fost egalat: "Klose, bine ai venit in club!" Ce a spus brazilianul:

Klose a marcat golul de 2-2 cu Ghana si a devenit, alaturi de Ronaldo Nazario, cel mai bun marcator din istoria turneelor finale de Campionat Mondial. Brazilianul Ronaldo nu s-a suparat insa, acesta tinand sa-i transmita un mesaj germanului.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 22 Iunie 2014, 18:57
Data actualizarii: Duminica 22 Iunie 2014, 19:02

Miroslav Klose a egalat recordul de goluri marcate la Cupa Mondiala detinut de brazilianul Ronaldo, dupa ce a inscris pentru a 15-a oara la un turneu final, sambata, in meciul cu Ghana, din grupa G, de la Fortaleza.

Klose, care joaca a patra oara la Cupa Mondiala, l-a egalat pe Ronaldo, care a marcat 15 goluri pe parcursul a trei editii (1998, 2002, 2006).

Cel mai bun marcator din istoria nationalei Germaniei, cu 70 de goluri inscrise pentru selectionata tarii sale, Klose a depasit chiar un alt fotbalist legendar, pe Gerd Muller.

In varsta de 36 de ani, recordmen all-time al Germaniei si al turneelor finale de Campionat Mondial, Klose are in continuare parte de sprijinul lui Ronaldo, cel care nu s-a suparat ca a fost egalat, ci chiar a tinut sa-si felicite fostul adversar.

"Bine ai venit in club, Klose! Imi imaginez bucuria ta. Ce Cupa Mondiala frumoasa!", a scris Ronaldo pe Twitter.

De asemenea, brazilianul spunea si in urma cu o scurta perioada: "Recordurile sunt facute pentru a fi doborate. Cineva tot il va bate intr-o zi. Daca va reusi Klose sa marcheze mai mult decat mine, il voi felicita si il voi admira".

Un alt lucru foarte interesant este dat de faptul ca atat Klose, cat si Ronaldo, au inscris golul cu numarul 15 la un turneu final impotriva aceluiasi adversar - Ghana. Intre cele doua momente este insa o diferenta de 8 ani.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!