CM 2014

Qatar isi ia ADIO de la Cupa Mondiala! FIFA a anuntat o alta tara sa se pregateasca de organizare! Pe cine a sunat Blatter:

Cupa Mondiala din 2022 pare tot mai departe de Qatar in acest moment. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 17 Iunie 2014, 14:53
Data actualizarii: Marti 17 Iunie 2014, 14:54

Scandalul de coruptie din cadrul FIFA e pe cale sa ia amploare! Un jurnalist de la ESPN sustine ca are informatii sigure potrivit carora SUA a fost anuntata de catre FIFA sa se pregateasca pentru organizarea Cupei Mondiale din 2022.

O ancheta a fost deschisa de catre Comitetul de Etica al FIFA iar acesta va stabili daca arabii au primit organizarea Cupei Mondiale din 2022 in urma mitei, anunta L'Equipe.

Daca dezvaluirile din presa sunt adevarate, SUA va organiza Cupa Mondiala pentru prima data de la turneul din 1994, la care Romania a obtinut cea mai mare performanta din istoria ei, sferturile de finala. 

Momentan se asteapta verdictul, dar americanii au fost instiintati de catre FIFA ca ei sunt varianta de rezerva. SUA a candidat pentru organizarea Cupei Mondiale din 2018 si 2022, dar americanii au ramas in faza finala doar pentru '22. Acolo au pierdut in fata arabilor, care acum sunt acuzati ca au mituit mai multe tari pentru voturi. 

Modifică setările cookies