Numai sapte-s norocoase! 7 echipe nationale sunt deja CALIFICATE la Mondial, Olanda a fost prima din Europa! Cine si-a asigurat prezenta in Brazilia:

Autor: Sport.ro
Miercuri 11 Septembrie 2013, 07:45

	Numai sapte-s norocoase! 7 echipe nationale sunt deja CALIFICATE la Mondial, Olanda a fost prima din Europa! Cine si-a asigurat prezenta in Brazilia:

►Sign up for Europa! Pandurii – Dnepr, joi 19 septembrie ora 20:00, IN DIRECT PRO TV si Voyo.ro!

Grupa de calificare a Romaniei la Mondialul din Brazilia ofera o lupta cu adevarat spectaculoasa pentru locul 2, intre selectionata lui Piturca, Ungaria si Turcia, lupta pe care impatimitii fotbalului o urmaresc indeaproape.

Pe cat de spectaculoasa este insa lupta pentru locul 2, pe atat de simpla a fost obtinerea primului loc de catre olandezi, care pana la meciul cu Estonia, de vinerea trecuta, au castigat pe linie.

Selectionata lui Van Gaal s-a revansat aseara pentru egalul cu Estonia, scor 2-2, si a castigat in Andorra, asigurandu-si matematic calificarea la Mondial si devenind prima tara din Europa care va participa sigur la turneul final.

Dupa Brazilia, calificata direct din postura de gazda, si Olanda, italienii lui Cesare Prandelli au urmat si ei la scurt timp, dupa victoria cu 2-1 in Cehia.

Chiar daca mai au cate doua partide de disputat, olandezii si italienii au 8, respectiv 7 puncte avans in fata ocupantelor locului 2 al fiecare grupe, fiind deja "in vacanta".

Alaturi de Brazilia, Olanda si Italia, la Mondial sunt calificate si Japonia, Australia, Iran si Coreea de Sud, echipe care si-au castigat primele locuri in grupele de calificare din Asia.

De asemenea, alte doua echipe sunt calificate pentru barajul inter-continental, Iordania si Noua Zeealanda urmand sa joace cu locul 5 din America de Sud, respectiv locul 4 din America de Nord si Centrala.

In total, 32 de echipe vor lua startul la turneul final al Campionatului Mondial din 2014, 25 de locuri fiind inca disputate.

Toata Romania vede Romania! Norvegia - Romania, vineri, 7 iunie, 21:45, in direct la PRO TV! Malta - Romania, luni, 10 iunie, 21:45, in direct la PRO TV!

Roland Garros 2019 - Program, Rezultate, Sportivi Romani | Informatii complete

Rezultate provizorii Referendum pe justiţie. Peste 80% din alegători au răspuns "Da" ambelor întrebări
BRAT