SECRETUL campioanei mondiale, prezentat intr-un film! Nemtii vor lansa un documentar despre castigatoarea titlului mondial: VIDEO

►Un film despre nationala Germaniei, campioana mondiala en-titre, va fi lansat peste doar doua saptamani
►Nemtii au prezentat deja trailerul peliculei "Die Mannschaft"
►Ei i-au avut pe Messi si Ronaldo, noi am avut o echipa - spun germanii

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 29 Octombrie 2014, 19:23
Data actualizarii: Miercuri 29 Octombrie 2014, 19:48

O companie de productie din Germania va lansa, pe 10 noiembrie, o pelicula despre castigatoarea Campionatului Mondial din Brazilia, in care actorii principali vor fi chiar castigatorii titlului suprem din fotbal.

Filmul va surprinde momente din timpul aventurii lui Thomas Muller, Schweinsteiger si Lahm in Brazilia, multe dintre antrenamentele si orele de relaxare ale jucatorilor lui Joachim Low fiind filmate pas cu pas.

Germania a castigat in vara acestui an cel de-al 4-lea titlu mondial din istorie, dupa ce a trecut de Portugalia, Franta, Brazilia si Argentina, inregistrand si un record incredibil - cea mai clara victorie din istoria unui turneu final, 7-1 in fata tarii gazda, Brazilia.

Filmul va combina imaginile surprinse in timpul turneului final, cele filmate la intoarcerea la Berlin, dar si interviuri recente cu fotbalistii nationalei germane.

Producatorii spun ca "Die Mannschaft" va fi, asa cum ii spune si numele, un film despre echipa, nu despre individualitati, fiecare fotbalist fiind surprins in diferite ipostaze.

Pelicula va fi lansata pe 10 noiembrie la Berlin, iar la premiera sunt asteptati fanii din intreaga tara.

"Brazilia l-a avut pe Neymar, Argentina pe Messi, Portugalia pe Ronaldo...Germania a avut o echipa" - sunt cuvintele rostite de Steven Gerrard dupa Campionatul Mondial, cuvinte cu care filmul "Die Mannschaft" va incepe.
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!